به گزارش عصرتبریز، میلاد عاشقی، حافظ تبریزی کل قرآن کریم و از شرکتکنندگان بخش حفظ کل در چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قران کریم در تبریز است؛ او در حاشیه برگزاری این مسابقات اظهار داشت: از هشت سالگی حفظ قرآن را آغاز کرده و طی دو سال حافظ قرآن شدم. در این میان مادرم نقش اصلی را در این موضوع داشته و من هر چه که دارم، در سایه زحمات ایشان است.
عاشقی که دانشجوی سال آخر رشته پزشکی است، در خصوص روند تحصیلی خود نیز گفت: در مدارس تیزهوشان تحصیل کرده و در کنکور نیز در رشته پزشکی قبول شدم. در ۱۶ سالگی مدرک معادل کارشناسی ارشد علوم و قرآن را دریافت کردم.
امیدوارم به عنوان یک پزشک برای جامعه موثر باشم
این حافظ قرآن ادامه داد: زمانی که رشته پزشکی را انتخاب میکردم، فکر کردم که در این روزگار به عنوان یک پزشک می توانم برای جامعه موثر باشم.
وی، همزیستی با قرآن را عزتآفرین دانسته و ابراز کرد: بسیاری از رشتههای تحصیلی و کاری شاید تنها درامد مالی داشته باشند اما عزت و عظمتی که قرآن برای من آورده، قابل مقایسه با هیچ چیز نیست.
عزتی که قرآن در دنیا برایم داشته است
عاشقی یادآور شد: بسیاری از اساتید دانشگاهیام حتی شاید اعتقاد دینی و قرآنی نداشته باشند، اما عظمت قرآن باعث شده تا هر زمانی که پیششان میروم، به احترام قرآن پیش پای من بلند شوند و این جزء در سایه عظمت قرآن نیست.
وی در خصوص تاثیرات روحی و روانی قرآن در زندگی خود نیز عنوان کرد: در بسیاری از بزنگاه ها، قرآن به من کمک کرده و جاهایی که به مرز افسردگی رسیده بودم، این قرآن بوده که من را حفظ کرده است.
حافظ قرآن در خصوص عناوین قبلی خود نیز بیان داشت: دو سه سال است که به صورت مداوم به مرحله نهایی مسابقات قرآنی راه پیدا می کنم و سال قبل در مسابقات سراسری قرآن نیز رتبه سوم را کسب کرده و در نهمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کشور ترکیه نیز رتبه دوم را آوردم.
به یادماندنیترین اجرا
عاشقی با اشاره به یادماندنیترین اجرای خود نیز یادآور شد: در مسابقات اوقاف زیر ۱۶ سال در حرم مطهر امام رضا (ع) یک اجرا داشتم که بسیار برایم دلنشین بود.
وی در خصوص شهید «آلهاشم» و شهید «مالک رحمتی» به عنوان شهدای خدمت نیز عنوان کرد: در طول دوران فعالیت خود، با مسؤولان زیادی روبهرو شدهام اما فردی مثل این دو نفر ندیده ام. مجموع ویژگی هایی که باید در یک مسؤول باشد، در بین این دو نفر نیز بود.
آرزوی حافظ جوان قرآن
حافظ قرآن ادامه داد: آرزو داشتم که اگر در این مسابقات موفق به کسب مقام میشدم، این دو نفر در مراسم اختتامیه حضور داشتند و من میتوانستم لوح خود را از دست این دو دریافت کنم.
وی با اشاره به دیدار خود با شهید مالک رحمتی متذکر شد: قبل از این دیدار، هیچگاه تصور نمیکردم که فردی در کسوت اجرایی اینقدر متواضع و کاربلد باشد. ایشان چراغ راهی برای من شدند تا اگر در آینده مسؤولیتی به من دادند، مثل ایشان عمل کنم. شهید «رحمتی» در طول سه ماه اثری از خود گذاشت که جاودانه شد.