دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پی این حادثه جانسوز، در تلاش است که کمپینی به نام «نه به مواد آتشزای آسیبرسان»، ایجاد کرده و امید است که برای اولین بار در مجموعه قطب شمال غرب کشور اجرایی کنیم تا حداقل در این زمینه دیگر افراد دچار عارضه نشوند. عصر تبریز: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز […]
دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پی این حادثه جانسوز، در تلاش است که کمپینی به نام «نه به مواد آتشزای آسیبرسان»، ایجاد کرده و امید است که برای اولین بار در مجموعه قطب شمال غرب کشور اجرایی کنیم تا حداقل در این زمینه دیگر افراد دچار عارضه نشوند.
عصر تبریز: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افتتاح یک بیمارستان طی هر سه ماه و تا پایان سال ۹۶ و ایجاد کمپین «نه به مواد آتشزای آسیبرسان» در این شهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمدحسین صومی در همایش روسای دانشگاههای علوم پزشکی، معاونان غذا و دارو و مدیران قطب شمالغرب کشور، اظهار کرد: در دیماه امسال، ایام خوبی برای کشور سپری نشد، زیرا در این ماه آیتالله هاشمی رفسنجانی دار فانی را وداع گفته و داغی عظیم بر قلب ملت ایران نهاد و همچنین در اوخر این ماه نیز حادثه آتشسوزی پلاسکو مسبب شهادت تعدادی از آتشنشانان شده و بار دیگر قلب تمام مردم ایران را به درد آورد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پی این حادثه جانسوز، در تلاش است که کمپینی به نام «نه به مواد آتشزای آسیبرسان»، ایجاد کرده و امید است که برای اولین بار در مجموعه قطب شمال غرب کشور اجرایی کنیم تا حداقل در این زمینه دیگر افراد دچار عارضه نشوند.
صومی فرارسیدن دهه فجر را نیز تبریک گفت و بیان کرد: بهمنماه عمدتاً ماه خوشایندی برای ما بوده و امید است که امسال نیز همانند دیگر سالها سرشار از اقدامات خوب و شایسته باشد.
وی با اشاره به کارگروه سلامت و امنیت غذایی و همچنین تأثیرات بهسزای این کارگروه، یادآور شد: گاهی اوقات مسائل اقتصادی دست ما را در حوزه غذا و دارو نیز کوتاه میکند اما تمام تلاش ما ارتقای سلامت در جامعه است و ما در این مسیر بسیار جدی عمل میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به وضعیت استان آذربایجانشرقی، تأکید کرد: استان ما با وفور صنایع غذایی مواجه بوده و شهرکهای صنعتی بسیاری دارد که در این مسیر فعالیت و برخورد ما با کارخانجات یکی از معضلات ما در حوزه تأمین امنیت غذایی مردم بوده است.
وی گفت: در حال حاضر این موضوع احساس میشود که حوزه غذا و دارو بهترین زمان خود را سپری میکند و کارگروه ایمنی و سلامت غذایی نیز در استانها جا افتاده است، دانشگاه تبریز نیز به عنوان مجری به دنبال این است که سلامت غذایی مردم به طور کامل تأمین شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: در حوزه مقابله با کالاهای سلامت محور قاچاق نیز دانشگاه ورود پیدا کرده و در این زمینه نیروی انتظامی و گمرکات همکاری بسیاری خوبی داشتهاند.
وی با اشاره به اقدامات خوب دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: ما در مسیر اهداف خود، هر سه ماه یک بیمارستان را افتتاح میکنیم که این روال تا سال ۹۶ تداوم خواهد داشت.
گفتنی است، در این نشست معاون وزیر بهداشت نیز حضور داشته و در پایان نیز تفاهمنامه همکاری بین سازمان غذا و دارو و همچنین دانشگاههای علوم پزشکی شمال غرب کشور امضا شد.