به گزارش عصرتبریز، سلمان خدادادی در مورد لایحه تفکیک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دو وزارتخانه رفاه و تامین اجتماعی و کار و تعاون گفت: ریشه مشکلاتی که در شرایط کنونی با آن مواجه هستیم ناشی از تصمیماتی است که در سنوات گذشته در جهت ایجاد تفکیک در ساختار اداری سازمانها و وزارتخانه ها به منظور رفع برخی مشکلات مقطعی اتخاذ کردیم.
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بیتردید تاکنون تفکیک یا ادغامهای صورت گرفته در ساختار اداری تاثیری در حل مشکلات کشور نداشته است، کما اینکه حدود ۷ سال قبل به این نتیجه رسیدیم که ادغام سازمانها در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میتواند راهگشا باشد، اما در پی تحقق آن مشکلات حل نشد، بنابراین قطعا به دنبال تفکیک وزارت تعاون هم بعد از گذشت چند سال به این نتیجه میرسیم که بار دیگر در برنامهریزی اشتباه کردهایم.
وی یادآورشد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تازگی در حال رفع مشکلات داخل سازمانی خود بود و مردم هم با روش آن عادت کرده بودند، بنابراین بر اساس تجربهای که وجود دارد، تفکیک این وزارتخانه نه تنها مشکلات را رفع نمیکند، بلکه سال آینده مشکلات جدیدی را نیز ناشی از سردرگمی مردم در تشخیص جداسازی صورت گرفته در وظایف و تعیین سمتهای جدید ایجاد خواهد کرد.
خدادادی اظهار کرد: البته دو حوزه تعاون و رفاه با هم سنخیتی ندارند و از ابتدا باید برای تفکیک و عملکرد مستقل آنها برنامهریزی میشد، اما در شرایط کنونی باید بجای تفکیک این وزارتخانه برای رفع مشکلات موجود در جهت توانمندسازی مدیریتها، استفاده از متخصصان و ارائه آموزشهای لازم در این حوزه اقدام شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: هماکنون در کشورهای توسعهیافته حداکثر حدود ۱۳ وزارتخانه وجود دارد و این در حالی است که ما با وجود اینکه ۲۱ وزارتخانه داریم، همچنان در پی افزایش تعداد آنها هستیم، کما اینکه در نشست روز گذشته این کمیسیون هم طرح تشکیل وزارت بحران را بررسی کردیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: قطعا افزایش تعداد وزارتخانهها تاثیری در رفع مشکلات موجود نخواهد داشت، بنابراین باید هر کدام از آنها به وظایف خود به خوبی عمل کنند و به دنبال توانمندسازی و اجرای برنامههای تخصصیتر باشند و از این طریق به ارائه راهکاری اثرگذار به منظور حل مشکلات کنونی کشور بپردازند.
انتهای پیام/