به گزارش عصرتبریز، تقویم را که ورق بزنیم، حوالی میانهی تابستان، ۱۷ امین روز مرداد را بخاطر شهادت «محمود صارمی» شهید عرصه خبر بعنوان روز خبرنگار نام نهادهاند.
اهالی رسانه همواره مظلوم واقع و حقشان پایمال شده و در برخی مواقع نیز کوتاهترین دیوار موجود محسوب میشوند. گاه دیده شده که اگر مشکلی پیش بیاید، به سرعت انگشت اتهام به سمت خبرنگار نشانه میرود. در همین راستا بمناسب روز خبرنگار، گفتوگویی را با نمایندگان استان آذربایجانشرقی در مجلس شورای اسلامی و دو عضو شورای شهر کلانشهر تبریز پیرامون این حرفه، دغدغهها، مشکلات و مطالبات خبرنگاران انجام دادهایم که در ادامه میخوانید:
فرهنگی: خبرنگاران در خط مقدم اطلاع رسانی به صورت عملیاتی فعال هستند
محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تبریک این روز به اصحاب رسانه به خبرنگار عصر میگوید: «روز خبرنگار روز تجلیل و قدردانی از عزیزانی است که در خط مقدم اطلاع رسانی به صورت عملیاتی فعال هستند». به گفته فرهنگی، وی از هیچ خبرنگاری بدرفتاری ندیده و همواره سعی کرده است با گشاده رویی از خبرنگاران استقبال کند».
بیگی: خبرنگاران طلایهداران جبههی آگاهی هستند
احمدعلیرضا بیگی، دیگر نماینده مردم تبریز در مجلس نیز معتقد است: «خبرنگاران طلایهداران جبههی آگاهی هستند که استقبال نه چندان خوب بعضی مسوولان از این عزیزان در برخی موضوعات و لحظات، گاها موجب رنجش خاطر این عزیزان شده است اما میتوان گفت خبرنگاران یکی از محترمترین و فعالترین بخش مردم و مکمل مسوولین هستند.»
بی مقدار: آگاهی بخشی وظیفه اصلی خبرنگاران است
شهاب الدین بی مقدار، نماینده لیست امید در مجلس شورای اسلامی از شهرستانهای تبریز، اسکو و آذرشهر، آگاهی بخشی را وظیفه اصلی خبرنگاران به حساب میاورد و میگوید: «این روز را به خبرنگاران عزیز از صمیم قلب تبریک گفته و تشکر میکنم، خبرنگاران وظیفهی خطیر منعکس کردن خبر با تمام مشکلات را بر عهده دارند که همواره توانستهاند کمک زیادی هم به مردم و هم به مسوولان برسانند.»
ساعی: خبرنگاران وظیفهی خطیری را بر دوش گرفتهاند
نظر زهرا ساعی، دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو را در این زمینه جویا شدیم؛ وی در این زمینه به خبرنگار عصر میگوید: «خبرنگاران وظیفهی جمع آوری، آزادسازی و شفاف سازی اخبار را بر عهده دارند و به تبع آن یکی از مهمترین قشرهای جامعه به حساب میآیند که با آگاه سازی مردم وظیفهی خطیری را بر دوش گرفتهاند اما این زحمتکشان عرصه رسانه، مطالباتی به حقی دارند که با برگزاری جشن و هدیهی مسوولین حل و فراموش شدنی نیست و آنطور که شایسته این قشر عزیز هست از آنها تجلیل نشده، به هر حال این عزیزان مشکلاتی همچون امنیت شغلی، رفاه مالی،حمایت، بیمه و غیره دارند که در مقابل کار این دوستان، حل این مشکلات یکی از مسوولیتهای مدیران است چرا که همیشه در کنار ما باعث دلگرمی بودند و ما نمایندگان مجلس نیز در تلاشیم این مطالبات را در قالب طرح یا لایحه به مجلس معرفی و تصویب کنیم تا شاید کمک نسبی به این عزیزان کرده باشیم».
آقاپور: خبرنگاران بایستی در اخبار خود شفافیت داشته باشند
معصومه آقاپور، نماینده مردم شبستر نیز در توصیهای به این قشر مفید جامعه میگوید: «خبرنگاران بایستی به حدی در اخبار خود شفافیت داشته باشند که مسوولان این عزیزان را بعنوان دوست واقعی قبول داشته باشند و جرات کنند در کنار خبرنگاران، خود واقعیشان باشند و دیدگاه من نسبت به این عزیزان همیشه مثبت بوده و آرزوی موفقیت برای تمامی خبرنگاران دارم».
نیکوخصلت: بعضا میتوان از وسعت دیدگاه خبرنگاران درس گرفت
سعید نیکوخصلت، عضو شورای شهر تبریز در خصوص خبرنگاران به خبرنگار عصر میگوید: «در کشورهای توسعهیافته، بصورت روتین و با کمترین انرژی دستاورد های بزرگی را به دست میآورند ولی متاسفانه در کشور ما در این بخش نتوانسته نظاممند باشیم و این مسئله باعث شده که خبرنگاران اکثرا به صورت ایثار و با علاقه و بدون داشتن چشم داشت کار کنند، خبرنگاران اصولا افرادی صبور و اخلاقمند هستند که بعضا میتوان از وسعت دیدگاه این عزیزان درس گرفت».
مسعودی ریحان: موضوع امنیت شغلی خبرنگاران باید جدی گرفته شود
غلامحسین مسعودی ریحان، دیگر عضو شورای کلانشهر تبریز نیز معتقد است: «خبرنگاران سربازان متخصص رسانهها هستند که بیشترین و موثرترین تاثیر را در رسانهها دارند، برای تاثیرگذاری بیشتر خبر باید خبرنگاران متخصصتر باشند تا خبر بتواند مخاطب را جذب کند. ما در کشور علاوه بر دیدگاه حرفه به این شغل باید نگاه تخصصیتر داشته باشیم و همپچین باید در کشور امنیت شغلی را برای این عزیزان جدی بگیریم تا لااقل باعث دلگرمیشان شویم».
انتهای پیام/