به گزارش عصرتبریز، زهرا ساعی در خصوص وضعیت نشاط اجتماعی و امید به زندگی درجامعه ایران، گفت: حتماً وضعیت اقتصادی در بالا یا پایین رفتن نشاط اجتماعی تاثیر قابل ملاحظهای دارد. اما میزان این تاثیرگذاری به نحوه صحبتها و موضعگیریهای مسئولان بستگی دارد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این حسی که مسئولان قوای مختلف نسبت به اوضاع کشور منتقل میکنند خیلی مهم است. مردم در خیلی اوقات به صحبتهای مسئولان توجه دارند اگر این صحبت همراه با امید و به دور از یاس باشد، جامعه کمتر ملتهب میشود.
وی ابراز داشت: البته نه این که ما بخواهیم اطلاعات نادرست یا امید کاذب به مردم بدهیم. این موضوعی که عرض میکنم با این مقوله متفاوت است. مسائل باید طرح شود و مردم هم باید مشکلات را بدانند اما چگونگی طرح این مسائل بسیار مهم است. سیاه نمایی بیش از اندازه به همان میزان مضر است که خوشبینی کاذب، باید حد تعادل رعایت شود.
این نماینده مجلس دهم تاکید کرد: متاسفانه امروز در تریبون مجلس و تریبونهای دیگر این تعادل در بیان مشکلات رعایت نمیشود و همین موضوع باعث میشود یاس و ناامیدی به خانوادهها منتقل شود و به کودکانان و نوجوانان نیز سرایت کند.
وی خاطرنشان کرد: دلیل دیگر کم بود نشاط اجتماعی همین فشارهای اقتصادی ناشی از شکافهای طبقاتی است که در این مورد نیز والدین مستاصل میشوند و به فرزندان نیز منتقل میشود.
ساعی با اشاره به این که امروز ما متاسفانه در زمینه نشاط اجتماعی بین کشورهای جهان جایگاه مناسبی نداریم، گفت: این موضوع نیازمند توجه است چرا که ریشه بسیاری از مشکلات اجتماعی به این مقوله برمیگردد.البته باز در روستاها و شهرستانها اوضاع مناسبتر است اما در کلان شهرها وضعیت نشاط اجتماعی خوب نیست.
نماینده مردم تبریز با بیان این که ما تعریف درستی از شادی نداریم، گفت: شادی چیزی نیست دیگران آن را به ما بدهند بلکه باید خود انسانها شادی را برای خودشان خلق کنند بنابراین یک بخشی از این مساله نیز به فرهنگ ما برمیگردد که یاد نگرفتهایم انرژیهای مثبت را تقویت و انرژیهای منفی را دور کنیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: به همین دلیل ما باید آموزش شاد زندگی کردن را در مهد کودکها و مدارس شروع کنیم. مشکلات در همه جای دنیا هست هیچ کجا نیست که هیچ نوع مشکل اقتصادی و اجتماعی نداشته باشند منتها آن ها یادگرفتهاند در بدترین شرایط روحیه داشته باشند اما ما کوچکترین مسائل را بزرگ و در جامعه ایجاد یاس میکنیم.
انتهای پیام/