آمار به کارگیری خانم‌ها در رده میانی و کلان مدیریتی بسیار کم است/ تا رسیدن به نتیجه مطلوب فاصله داریم
آمار به کارگیری خانم‌ها در رده میانی و کلان مدیریتی بسیار کم است/ تا رسیدن به نتیجه مطلوب فاصله داریم
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت و آمار به کارگیری خانم‌ها در رده میانی و کلان مدیریت بسیار کم است و جای کار بسیاری دارد.

به گزارش عصرتبریز، زهرا ساعی با اشاره به لزوم جوانگرایی در نظام اداری کشور، اظهارکرد: دولت یازدهم و دوازدهم بر به کارگیری جوانان و زنان تاکید کرده است، در مجلس نیز همانطور که دیده می شود در این دوره تعداد بیشتری از خانم ها به نسبت دوره‌های قبل حضور دارند. یکی از مسائل مهمی که در مجلس پیگیر آن هستیم بحث به کارگیری خانم‌ها در سطح مدیریت کلان و میانی است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سال گذشته در شورای عالی اداری کشور بحث ۳۰درصد به کارگیری خانم‌ها مطرح شد و رای آورد و قرار شد تا انتهای دولت به سمتی حرکت انجام شود که ۳۰ درصد از مدیران ارشد و میانی کشور خانم باشند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی اداری کشور، افزود: قرار شد سنواتی که برای افزایش ارتقاء خانم‌ها در نظر گرفته می‌شود از ۸ سال، ۶سال باشد و در دستورالعمل کاری دولت برای ۳، ۴سال آینده تسهیل شود و مصوب شد.

ساعی خاطرنشان کرد: برای اینکه قانون به کارگیری خانم‌ها اجرایی شود و به دلیل اینکه وزیر زن انتخاب نشد فراکسیون زنان از رئیس جمهور خواست یک معاون وزیر حتما خانم باشد، در حال حاضر بسیاری از وزارتخانه‌ها این کار را انجام دادند. مرحله بعدی این است که هر کجا احساس کردیم در پست‌های مدیریتی خانم‌های توانمندی داریم ایشان را معرفی می‌کنیم و حمایت از طرف ما صورت می‌گیرد.

وی افزود: رزومه خانم‌هایی که فعال، متخصص و دارای توانمندی‌هایی هستند داریم و بنا به شرایط و در فرصت‌های مختلف در سازمان‌ها، وزارت‌خانه‌ها و … این بانوان را در سطح مدیران ارشد معرفی می‌کنیم و از مسئولین می خواهیم که در سطوح مدیریتی کشور از آنها استفاده کنند. تاکنون بخشی از آنها جذب شده‌اند و برخی خیر، اما وضعیت و آمار به کارگیری خانم‌ها در رده میانی و کلان بسیار کم است و جای کار بسیاری دارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: اخیرا فراکسیون زنان طرحی را ارائه کرده است که در آن تعداد نمایندگان خانم در حوزه انتخابیه را افزایش می‌دهد، روی این طرح کار کردیم و باید به کمیسیون مربوطه در مجلس بیاید و بعد به صحن بدهیم، امید داریم سایر نمایندگان مجلس که آقایان هستند کمک کنند تا بتوانیم به نحوی این تبعیض مثبت را قائل شویم و تعداد نمایندگان خانم را نیز افزایش دهیم.

ساعی خاطرنشان کرد: حرکت خوبی آغاز شده است منتها این حرکت باید تدریجی و مداوم باشد و بتوانیم فضا را باز کنیم. خانم‌ها نیز مطمئناً توانمندی‌ها و شایستگی‌های خود را طی دوره مسئولیت خود نشان داده و خواهند داد و فضا کم کم آماده می‌شود اما تا رسیدن به نتیجه مطلوب فاصله داریم اما روند رو به رشد است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مطلع شدیم که مشاورین بانوان شهرداری مناطق از ۳ماه پیش حذف شده‌اند، در کمیسیون بانوان پی‌گیر هستیم و از آقای افشانی نیز خواستیم به مجلس تشریف بیاورند و فعلاً این امر محقق نشده است اما پی‌گیر هستیم که چرا این جایگاه در حال حاضر خالی است و به کل این جایگاه برداشته شد.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی اداری کشور با اشاره به صحبت‌های شهردار تهران که در نمایشگاه زنان و تولید ملی امسال گفته بود «اگر مدیران، بانوان باشند سالم‌تر کار می کنند» افزود: بسیاری از خانم‌ها از این مشاوره‌های مشاورین بانوان شهرداری استفاده خوبی می‌کردند به خصوص خانم‌های سرپرست خانوار که به آنها کمک بسیاری می شد. این جایگاه به جای اینکه تقویت شود متاسفانه حذف شد؛ از شهرداری می‌خواهیم که پیش‌قدم شده و این موضوع را تقویت کند. این پست، پست خوبی بود چراکه بانوان نیز در حوزه شهری به نوعی سهیم می‌شدند.

انتهای پیام/