به گزارش عصرتبریز، زهرا ساعی با حضور در برخی مدارس دخترانه تهران به مناسبت بازگشایی مدارس و روز اول مهر با محکوم کردن حادثه تروریستی اهواز، گفت: پدران و جوانان ما ۸ سال در جبهه های جنگ جنگیدند و حتی یک وجب از خاکمان را به دشمن ندادند و این ایستادگی به طور مداوم ادامه داشته و با تروریسم و تروریسم ها مبارزه خواهند کرد.
مدرسه اولین محیط اجتماعی است
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، اول مهر را روزی به یادماندنی برای تمامی افراد دانست و افزود: پیشرفت هر ملتی در سایه علم، دانش و ایمان به خداوند متعال حاصل میشود؛ مدرسه اولین محیط اجتماعی است که دانشآموزان بعد از خانواده در آن قرار میگیرند و مهارتهای زندگی یعنی قانونمداری، احساس مسئولیت و تعهد را یاد گرفته و با حقوق و تکالیف خود آشنا میشوند.
آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان امری حائز اهمیت
وی آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان را امری مهم دانست و ادامه داد: مهارتهای زندگی سنگ بنای زندگی فردی و اجتماعی به شمار میرود؛ مدیریتهای میانی و کلان، سیاستگذاریهای آینده کشور بر عهده نسل جدید بوده بنابراین نیاز است که علوم و دانشهای جدید را فرا گیرند.
در چهار دهه بعد از انقلاب مسیر همواری برای زنان ایجاد شده است
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه در چهار دهه بعد از انقلاب مسیر همواری برای زنان ایجاد شده است، گفت: ما در مجلس تلاش جدی برای ادامه و تداوم این مسیر داریم تا بتوان از ظرفیتهای زنان به درستی برای توسعه پایدار بهره برد.
مدرسه جای تعقل و تفکر است
ساعی با یادآوری اینکه مدرسه جای تعقل و تفکر است، افزود: تعقل مهمترین نعمتی است که خداوند به انسانها داده و باعث شده که از حیوانات تمایز و به سمت کمال و تعالی حرکت کند و همچنین علم را خداوند به تمامی انسانها هدیه کرده و برای آنها بسیار ارزشمند است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، افزود: شهید مطهری می گوید «علم همراه ایمان انسان را به تعالی می رساند و آن را تعبیر کردند به دو بال کبوتر یعنی یک بال علم و یک بال ایمان» بنابراین برای آنکه بتوان به کمال و پیشرفت برسیم و راه توسعه کشور را هموار کرد باید به علم و ایمان توامان مجهز شویم.
شرایط یکسانی در جامعه برای تحصیل تمامی دانش آموزان وجود ندارد
وی با یادآوری نگرانی اغلب خانوادهها از تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور ۹۸، افزود: برخی انتقاد دارند که این تصمیم سنجیده نیست زیرا زیرساختهای آن در کشور فراهم نیست البته تعداد زیادی از خانوادهها به طور مداوم از ما درخواست دارند این طرح را ملغی کنیم؛ استدلال ما نیز این است که شرایط یکسانی در جامعه برای تحصیل تمامی دانش آموزان وجود ندارد و تحصیلات آموزشی و معلمان در یک سطح نیستند که بخواهیم شرایط را برای همه یکسان در نظر بگیریم.
اجرای تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور ۹۸ اجحاف و ظلم در حق دانش آموزان مناطق محروم و حاشیه نشین است
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: بی شک اجرای تاثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور ۹۸ اجحاف و ظلم در حق دانش آموزان مناطق محروم و حاشیه نشین است و نابرابری ها مشکلات زیادی را برای دانشآموزان به وجود خواهد آورد بنابراین این موضوع را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
۱۴ میلیون دانش آموز می توانند پیشگام در مسائل کشور باشند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه ۱۴ میلیون دانش آموز کشور می توانند پیشگام در مسائل کشور باشند، گفت: نباید این ظرفیت که ظرفیتی ملی و سرمایه اجتماعی است را نادیده گرفت؛ بی شک دانشآموزان میتوانند در بسیاری از حوزهها در کشور تاثیرگذار باشند؛ مقام معظم رهبری امسال را سال حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی نامگذاری کردند بنابراین دانشآموزان میتوانند به عنوان نسلی جوان و پویا در خانوادهها با تاثیرگذاری مناسب به عنوان مبلغی برای خرید کالای ایرانی باشند و به اقتصاد کشور خدمت کنند.
انتهای پیام/