در ایران وزارت فرهنگ جشنواره فیلم برگزار می‌کند و آموزش و پرورش بی‌اطلاع است
در ایران وزارت فرهنگ جشنواره فیلم برگزار می‌کند و آموزش و پرورش بی‌اطلاع است
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه از عجایب شیوه مدیریت در ایران این است که وزارت فرهنگ جشنواره فیلم رشد برگزار می‌کند و آموزش و پرورش از این رویداد مختص دانش‌آموزان بی‌اطلاع است، گفت: تاثیر فیلم بر کودکان و نوجوانان به مراتب بیشتر از آموزه‌های تئوری کتب است.

به گزارش عصرتبریز، محمداسماعیل سعیدی با اشاره به پیشنهاد نمایش هفته‌ای یک فیلم در مدارس، گفت: ابتدا باید مشکلات نظام آموزشی و تربیتی بررسی و در جریان این بررسی جایگاه آموزش‌های سمعی و بصری مشخص شود هر چند در گذشته بخشی به نام سمعی و بصری برای مدارس طراحی شده بود اما به مرور زمان به هر دلیل مختلفی همچون عدم کارایی، نبود اعتبارات لازم یا آگاهی محدود کارشناسان آموزش و پرروش نسبت به این مهم کنار گذاشته شد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آموزش‌های سمعی و بصری می‌توانند در رشد، تربیت و آموزش دانش‌آموزان بسیار موثر باشند لذا باید به این پیشنهاد فکر کرد این درحالی است که باید میان برنامه‎های وزارتخانه‌های مختلف در مسیر هم باشند اما در ایران وزارت فرهنگ برای خود جشنواره رشد برگزار می‌کند و وزارت آموزش و پرورش از این رویداد مختص دانش‌آموزان بی‌اطلاع است.

بهره‌برداری از فرصت جشنواره رشد برای تربیت دانش‌آموزان

وی با تاکید براینکه وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی باید ابعاد مختلف نمایش فیلم‌های جشنواره رشد برای دانش‌آموزان را بسنجند و از این فرصت برای رشد تربیتی کودکان و نوجوانان بهره‌برداری کنند، افزود: از آنجا که آموزش و پرورش اعتبارات ناچیزی برای فعالیت‌های پرورشی و تربیتی دانش‌آموزان دارد نباید این فرصت‌ها را از دست دهد.

تاثیر فیلم بر کودکان و نوجوانان به مراتب بیشتر از آموزه‌های تئوری کتب است

سعیدی با اعتقاد به اینکه تاثیر فیلم بر کودکان و نوجوانان به مراتب بیشتر از آموزه‌های تئوری کتب است، اظهارکرد: به‌عنوان مثال طرح یک موضوع تربیتی در قالب یک فیلم یک ساعته مساوی با تاثیر آموزش همان موضوع در  طول یک سال از طریق کتاب است.

ساحت زیباشناختی و هنری از ساحت‌های مهم سند تحول بنیادین

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش مهم جشنواره فیلم‌های علمی، آموزشی و تربیتی رشد در دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساحت زیباشناختی و هنری را از ساحت‌های مهم این سند بیان کرد و افزود: روند رو به رشد استفاده از فضاهای مجازی و مسئولیت خطیر آموزش و پرورش به‌عنوان متولی تعلیم و تربیت، برنامه‌ریزی آموزشی و تربیتی در این زمینه را ضروری می‌سازد.

انتهای پیام/