دستکاری «ژنتیک» شیوه جدیدی از تهدیدات زیستی است
دستکاری «ژنتیک» شیوه جدیدی از تهدیدات زیستی است
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به تنوع تهدیدات دشمنان، اظهار داشت: اقدامات پیشگیرانه باید متناسب با نوع تهدیدات و در زمان مناسب از سوی دستگاه‌های مسوول انجام شود.

به گزارش عصرتبریز، علیرضا کریمی با اشاره به تجربیات جنگ جهانی دوم در انتقال میکروب و حملات میکروبی در جوامع مختلف، اظهار کرد: تهدیدات خاموش نمونه‌ای از تهدیدات زیستی نوین است که در اثر آن دستکاری‌های ژنتیک به منظور تغییر ذائقه غذایی برای آسیب‌رسانی به شهروندان یک کشور انجام می‌شود.

وی افزود: این دستکاری‌ها می‌تواند در تعاملات اقتصادی و در قالب واردات و صادرات کالا صورت گیرد که لزوم آگاهی و آمادگی دفاعی در برابر تهدیدات را افزایش می‌دهد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: تهدیدات خاموش می‌تواند به راحتی و با شیوه‌های زمینی، هوایی و دریایی از مرزهای جغرافیایی عبور کنند و حتی امکان دارد که مستقیما و بدون واسطه توسط انسان‌ها جابه‌جا شوند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همت دستگاه‌های متولی، توسعه فرهنگ و آگاهی‌های عمومی در خصوص آشنایی و مقابله با این نوع تهدیدات افزایش یابد.