
به گزارش عصرتبریز، اکبر فتحی در نشست مشترک با رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی، با بیان اینکه فناوریهای جدید میتوانند صنعت کشاورزی را نیز مانند هر صنعت دیگری متحول کنند، گفت: ضمن مشارکت در ایجاد مزرعه هایتک در استان، آماده هستیم زمینی در اختیار پارک علم و فناوری قرار دهیم.
وی برگزاری استارتاپ ویکند تخصصی کشاورزی با مشارکت پارک علم و فناوری را یکی دیگر از این توافقات عنوان کرد و گفت: تکنولوژی و علم روز باید به این بخش از بازار کشور هم وارد شود و نباید آن را سنتی پیش برد.
وی افزود: بخش کشاورزی در کشور براساس آمار از اهمیت خاصی برخوردار است، بیش از ۲۰ درصد جمعیت کشور در حوزه کشاورزی اشتغال دارند، ۱۲ درصد تولید ناخالص ملی از بخش کشاورزی است و اینکه ۹۰ درصد نیازهای غذایی مردم ایران از این حوزه تامین میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از مشارکت فعال سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از برگزاری نمایشگاه «نیازها و چالشهای صنایع و سازمانها» در اردیبهشت ٩٨ در پارک علم و فناوری استان خبر داد و افزود: امیدوارم شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی که در زمینه کشاورزی فعال هستند، در این نمایشگاه به منظور ارائه عملکرد چهل ساله بخش کشاورزی استان در محوطه شرکت غله، حضوری فعال داشته باشند.
وی افزود: برای پرزنت محصولات تولیدی شرکت های دانش بنیان و شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی فعال در زمینه کشاورزی اقدامات لازم را انجام میدهیم.
عبدالرضا واعظی هیر، رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی نیز در این نشست به اهداف، وظایف و برنامههای پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری به عنوان نهادی اجتماعی-اقتصادی در امر توسعه فناوری و به تبع آن توسعه اقتصاد دانشبنیان و اشتغالزایی تخصصی برای استقرار و حضور حرفهای شرکتهای فناور، نقش و جایگاه تاثیرگذاری دارد و با هدف ایجاد همافزایی و توسعه ارتباطات سازنده بین پژوهشگران و فناوران، صاحبان صنایع و سرمایهگذاران و دستگاههای دولتی، جهت استقرار اقتصاد دانش بنیان و تکمیل چرخه تبدیل علم به ثروت (و ارزش) ایجاد شدهاند.
وی بر لزوم بازدید رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی، مدیران، پژوهشگران و همکاران از پارک علم و فناوری تاکید کرد و افزود: انعقاد تفاهم نامه همکاری و تشکیل کمیته علمی مشترک، ارتقای شورای تحقیقات کشاورزی استان به شورای تحقیقات و فناوری با مشارکت پارک علم و فناوری، برگزاری رویداد Demo Day برای معرفی شرکتهای مرتبط با ماموریتهای سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی، برگزاری استارتاپ ویکند تخصصی کشاورزی، استفاده از تجربیات کارشناسان سازمان در فعالیتهای پارک و شرکتهای فناور مستقر، مشارکت کارشناسان جهاد کشاورزی در تاسیس شرکتهای فناور و دانش بنیان و حمایت مضاعف پارک از پایان نامههای فناورانه مورد حمایت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از دیگر موضوعاتی هستند که میتوانند زمینه ساز تحول در بخش کشاورزی باشند.
وی، بر همکاری در زمینه شناسایی و رفع چالشها و نیازهای فنی، صنعتی، پژوهشی و فناوری حوزه کشاورزی و استفاده از توانمندی شرکتهای مستقر در پارک و در صورت نیاز اعلام موضوع به سایر پارکهای کشور جهت رفع این چالشها و استفاده از توانمندی شرکتهای مستقر در پارک و مراکز رشد در مهندسی معکوس قطعات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت کشاورزی تاکید کرد.
وی افزود: خواستار حمایت معنوی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از اجرای طرحهای فناورانه شرکتهای مستقر در پارک متناسب بانیازها و اولویتهای آن سازمان هستیم.