به گزارش عصرتبریز، جلسه بررسی راهکارهای پیشگیری از کلاهبرداری های مالی در حوزه بانکداری الکترونیکی با حضور موقری معاون فضای مجازی دادستان تبریز، سرهنگ محسن محمودی رئیس پلیس فتای استان، غلامی رئیس شورای هماهنگی بانکهای استان، نماینده سازمان ثبت اسناد و املاک استان و مدیران عامل و سرپرستان بانکها و موسسات مالی استان برگزار شد.
در این جلسه در زمینه مباحث علمی و فنی راهکارهای پیشگیری از جرائم حوزه بانکداری الکترونیکی بحث و گفتگو شد.
همچنین بر اطلاع رسانی و آموزش شهروندان در زمینه انجام اقدامات مالی در فضای سایبری، ایجاد بسترهای مناسب و امن برای کاربران جهت انجام تراکنشات مالی در فضای مجازی و پیگیری فعالسازی رمزهای OTP (رمزهای پویا) در پرداخت های اینترنتی و تعامل و هم افزایی در برخورد با مجرمین و کلاهبرداران سایبری حوزه بانکداری الکترونیکی تاکید شد.
با توافقات حاصله با توجه به استفاده مجرمین از ترفندهای جدید، این جلسات طبق زمانبندی های هماهنگ شده ادامه خواهد داشت.
چندی پیش رئیس پلیس فتای آذربایجانشرقی گفته بود: میزان جرایم برداشتهای غیرمجاز اینترنتی در استان، ۲۴۳ درصد افزایش داشته است.
سرهنگ محمودی با اعلام اینکه حدود ۱۷ میلیارد تومان برداشت غیر مجاز از حسابهای مردم توسط کلاهبرداران انجام شده، گفته است: از این برداشت ها ٧١٢ مورد کشف و نزدیک به ۷ میلیارد تومان به مالباختگان استرداد شده است.
به گفته سرهنگ محمودی، برداشت های غیرمجاز اغلب در روزهای تعطیل اتفاق می افتد.
او با انتقاد از بانکها و موسسات مالی تاکید کرده بود: چندین بار با بانک های استان برای در راه اندازی سیستم (OTP) یا رمز یکبار مصرف مکاتبه انجام دادهایم اما تا به امروز این امر میسر نشده است.
رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی همچنین گفته بود: از ابتدای سال جاری تا کنون نسبت به مشابه سال گذشته شاهد افزایش ۴۵ درصد در خصوص وقوع جرایم سایبری هستیم.