فساد سیستماتیک نداریم/ قصور شورا و شهرداری در استخدام‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎های فامیلی
فساد سیستماتیک نداریم/ قصور شورا و شهرداری در استخدام‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎های فامیلی
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: فساد سیستماتیکی در حوزه شهرداری تبریز نداریم یا حداقل ما اطلاع نداریم.

به گزارش خبرنگار عصر، شکور اکبرنژاد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در صحن شورا با اشاره به ارتباطات ناسالم در رده های میانی شهرداری گفت: شورا و شهرداری تبریز در تلاش برای مقابله با فساد سیستماتیک هستند و تا جایی که ما اطلاع داریم به جز ارتباطات ناسالم در رده های میانی شهرداری، فساد سیستماتیکی در این حوزه وجود ندارد.

او اذعان داشت: در بحث استخدام های فامیلی، همه ما قصور داشته ایم، و متاسفانه در شهرداری شاهد این موضوع هستیم که برخی افراد با بیش از ۴۰ سال خدمت هنوز بازنشسته نشده اند ولی فرد دیگری با ۲۹ سال سابقه را گروهی خاص تلاش دارند تا بازنشسته شود و این ها از معجزاتی هستند که فقط در شهرداری می توان دید.

رئیس شورای شهر تبریز از حساسیت ویژه شورای پنجم در رابطه با محیط زیست خبر داده و افزود: ویژه ای به موضوع محیط زیست دارد و تشکیل کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری نشان از اهمیت به این مقوله است.

او ادامه داد: قطع درختان برخی باغ ها در تبریز ازجمله منطقه زعفرانیه و باغ جنب بیمارستان ۲۹ بهمن، مجوز قانونی داشت ولی این که شهرداری تبریز، کار قانونی را در نصف شب انجام دهد این موضوع را در ذهن ایجاد می کند که شاید کاری غیر قانونی است.

اکبرنژاد شفاف سازی را یکی از اقدامات مهم شورای پنجم تبریز برشمرده و گفت: این دوره از شورا در شفاف سازی موفقیت های نسبی خوبی کسب کرده است و برای اصلاح ساختار نیز تلاش کرده ولی موفقیت چندانی در این زمینه نداشته است.

او ادامه داد: پخش زنده جلسات شورای شهر تبریز در فضای مجازی، اعلام تمامی مزایده ها و مناقصه ها در سایت، به حداقل رساندن تخفیف های شهرداری برای وابستگان و نزدیکان کارمندان شهرداری از اقداماتی برای شفاف سازی اقدامات شورا و شهرداری هستند.

رئیس شورای شهر تبریز با اشاره به درآمدهای شهرداری اظهار داشت: عمده درآمد شهرداری از سه ردیف تراکم فروشی، تغییر کاربری و ماده ۱۰۰ است که من، تراکم فروشی را معادل شهر فروشی می دانم.

او افزود: متاسفانه در گذشته خیلی از این موارد را داشتیم ولی خوشبختانه در حال حاضر در آمد شهرداری از این محل، کمتر از یک درصد است و شاید هم دیگر محلی برای فروش باقی نمانده است.

اکبرنژاد، جذب سرمایه، وام های دریافتی توسط شهرداری، اصلاح ساختار شهرداری، انجام امور غیر مرتبط با وظایف شورا همچون ورزش قهرمانی و ایجاد دانشگاه، اصلاح قوانین شورا و شورایاری را فعالیت هایی معرفی کرد که شورای شهر تبریز می توانست در این حوزه ها عملکرد بهتری داشته باشد.

وی افزود: شهرداری تبریز نباید در امورات غیر مرتبط با وظایف محوله که تخصص و توانمندی کافی را ندارد، همچون ایجاد دانشگاه، حوزه سلامت و یا ورزش قهرمانی ورود کند، چون هریک از این حوزه ها دستگاه های مرتبط با خود را دارند.

شکور اکبرنژاد در پاسخ به سوال خبرنگار عصر مبنی بر الزام شهرداری بر شفاف سازی و سرانجام سوال فرج قلیزاده از شهردار تبریز گفت: شفاف سازی باید قانونمند باشد و نبایستی درحد شعار باقی بماند که در این راستا تشکیلاتی به عنوان کمیته تحقیق و نظارت برای بررسی موضوعات ایجاد شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرج قلیزاده، در حال حاضر از سوال خود صرفن ظر کرده است ولی دست ما و ایشان برای سوال مجدد از شهردار باز است.