به گزارش عصرتبریز، محمد اشرف نیا رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز در جلسه این کمیسیون گفت: در مورد افزایش نرخ تاکسی ها تصمیم گیری اصولی باید انجام گیرد تا هم رانندگان تاکسی از نظر روحی در آرامش باشند و هم شهروندان راضی باشند.
وی ادامه داد: تاکسی وسیله حمل و نقل عمومی به حساب نمی آید، مدیر عامل سازمان تاکسیرانی باید پاسخگو باشد که طبق مصوبه شورا که مقرر بود تا سه ماه نسبت به تجهیز تاکسی ها به سامانه پرداخت الکترونیک اقدام نماید چرا این اتفاق نیافتاده است، و از طرف دیگر قرار بود تاکسی های الکترونیکی مانند اسنپ و … زیر نظر تاکسیرانی باشند، در این مورد نیز متاسفانه هیچ کاری انجام نشده است و مدیر عامل سازمان باید در این مورد پاسخگو باشند.
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه اذعان کرد: در مورد افزایش نرخ کرایه تاکسی ها باید واقعیت ها در نظر گرفته شود و اگر قرار است شورای شهر برای کرایه تاکسی ها نرخ تعیین کند باید فرمانداری و دولت نیز همراهی های لازم را داشته باشد.
عبدالرحیم قاصدی معاون اداری و مالی سازمان تاکسیرانی شهرداری تبریز نیز در این زمینه گفت: قیمت های سال نود و هفت توسط کمیته کارشناسی کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز بررسی شد و نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه در سالجاری پیشنهاد افزایش نرخ ها بر اساس قیمت های واقعی است خاطر نشان کرد: مجموعا در ماه هر راننده ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان بطور میانگین برای خودرو هزینه می کند.
قاصدی در ادامه در مورد تاکسی های آنلاین نیز توضیحاتی داد و گفت: یک شرکت خصوصی که از اتحادیه کسب و کار های مجازی دارای مجوز هستند، اعلام آمادگیکرده اند تا از تاکسی ها استفاده کنند و از بهمن ماه حدود ۲۰۰۰ دستگاه بکارگیری شده است. در مورد پرداخت الکترونیکی زیر ساخت ها آماده شده است و بقیه فعالیت ها از سوی سازمان فناوری اطلاعات در حال اجراست و مراحل پایانی خود را طی می کند و در آینده نزدیک فراخوان جذب شرکت های واجد شرایط برای سرمایه گذاری منتشر خواهد شد.
سونیا اندیش عضو کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه گفت: در مورد افزایش کرایه تاکسی ها در سال گذشته جلسات کارشناسی زیادی انجام گرفت و تقریبا قیمت ها با واقعیت مطابقت داشته است.
وی ادامه داد: اعداد و ارقام اعلامی توسط سازمان تاکسیرانی مطابق با نرخ هایی است که اخذ می شود و از سوی دیگر رانندگان تاکسی با توجه به وضعیت اقتصادی موجود از وام های اخذ شده در مورد نوسازی ناوگان اقساط عقب افتاده دارند که تقاضا دارم با کار کارشناسی افزایش قیمت های سال جدید را لحاظ کنیم.
محرم محمدزاده نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این باره گفت: قضیه مهمی که باید اتفاق بیفتد پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی است چراکه عدم وجود پول خرد باعث نارضایتی رانندگان و شهروندان می شود.
وی ادامه داد: در تمام دنیا پرداخت کرایه تاکسی بصورت الکترونیکی انجام می گیرد.
عبداله تقی پور دیگر عضو این کمیسیون نیز با اعلام اینکه در سال گذشته نرخ گذاری اصولی انجام شده بود گفت: متاسفانه بدلیل عدم نظارت کافی بر نرخ مصوب کسی به نرخ های مصوبترنیب اثر نداد و رانندگان و مسافرین خودشان توافق کردند.
وی ادامه داد: تلاش کنیم نرخ های مصوب دقیقا مطابق با نرخ واقعی مسیر ها باشد چراکه رانندگان تاکسی هم سرمایه و هم جان خود را در ارایه خدمات به مسافران گذاشته اند ولی بعد از سی سال چیزی ندارند.
تقی پور همچنین گفت: پرداخت کرایه بصورت الکترونیکی جز مصوبات سال گذشته شورا است و باید تاکسیرانی گزارشی از روند اجرای این طرح اعلام کند و تلاش شود تا در سال جاری بسمت راه اندازی شرکت های حمل و نقل درون شهری پیش برویم.
پس از بحث و تبادل نظر توسط اعضای کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز مقرر گردید پیرو مصوبات سال نود و هفت اقدامات لازم جهت پرداخت الکترونیکی فعلا توسط کارتخوان توسط سازمان تاکسیرانی انجام و حداکثر تا یک ماه نتیجه عملی پرداخت الکترونیکی به کمیسیون اعلام شود و طبق نظر و بررسی کارشناسان، افزایش نرخ کرایه تاکسی ۲۵ درصد نسبت به آخرین دریافتی سال ۹۷ پیشنهاد شد که این طرح جهت تویب نهایی به صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز ارجاع داده شد.