به گزارش عصرتبریز، معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد آذربایجانشرقی در این همایش گفت: اگر فرهنگ احسان و نیکوکاری در جامعه ما جاری شود، بحث مبارزه با فقر تسهیل می یابد.
یونس فاتح، به اشاره به ضرورت احیای فرهنگ زکات در راستای مبارزه با فقر افزود: در برخی از روستاهای استان همچون نوجهده، هیچ مددجویی نداریم و خود روستاییان حامی افراد و خانوادههای مستمند هستند که این امر نشأتگرفته از فرهنگ زکات در میان کشاورزان است.
او ایجاد جریان توانمندسازی را از جمله سیاستهای این نهاد حمایتی خوانده و اظهارداشت: کمیته امداد سعی دارد تا با ایجاد زمینه اشتغال برای افراد بالای ۲۰ سال و زیر ۵۵ سال، مددجویان خود را توانمند کند.
فاتح، رسالت اصلی کمیته امداد را توسعه فرهنگ خیرخواهی معرفی کرده و تأکید کرد: بخشی از این رسالت کمیته در سایه تعامل تنگاتنگ با خیریههای استان به دست آمده است.
بخشدار خسروشاه نیز در این همایش با اشاره به تلاش دولت در حمایت از تولیدات روستایی اظهار داشت: تولید، زیربنای حرکت جامعه است و تلاش اکثر دستگاههای اجرائی در راستای حفظ آب و خاک است.
رضایی، با اشاره به استفاده از تکنولوژیهای نوین در تولیدات روستایی افزود: تولیدات کشاورزی بایستی با روشهای مدرن صورت بگیرد و شرکتهای دانشبنیان در این زمینه میتوانند نقش مهمی ارائه کنند.
عباس شاملی، عضو شورای اسلامی روستای نوجهده با اشاره به بازگشت زکات پرداخت شده به روستائیان نیازمند گفت: زکات جمعآوری شده از سوی شورای زکات استان، در راستای حمایت از روستائیان نیازمند استان، مورد استفاده قرار میگیرد.
یعقوب آقازاده یکی از ساکنین روستای نوجهده که ۵۰۰ کیلوگرم گندم زکات داده است، با اشاره به تأثیر پرداخت زکات در زندگی تأکید کرد: فرهنگ زکات را از اجداد خود آموختهام و معتقدم زکات، علاوه بر این که یک واجب دینی است، برکات ملموسی را بر میزان محصولات میگذارد.
در پایان این همایش از مؤدیان برتر زکات در روستای نوجهده تجلیل به عمل آمد.
روستای نوجهده یکی از روستاهای آذربایجانشرقی است که در دهستان تازهکند بخش خسروشاه شهرستان تبریز واقع شده است.