به گزارش عصرتبریز، اروجعلی علیزاده در جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان آذربایجانشرقی در اتاق جلسات معاونت عمرانی استانداری، با بیان اینکه حدود ۱۴ هزار کیلومتر راه در استان وجود دارد، اظهار کرد: از این مقدار حدود ۴هزار کیلومتر مربوط به حوزه راههای اصلی و شریانی و ۱۰ هزار کیلومتر مربوط به راههای روستایی است.
وی افزود: حدود ۲۵۷ کیلومتر طول محورهایی با خرابی شدید در استان وجود داشت که با ۲۰۴ هزار تن آسفالت و با ارزشی بالغ بر ۱۱۲ میلیارد تومان تعمیر شدند، روسازی در محورهای مواصلاتی استان با مصرف ۱۳۸۰۰ تن قیر انجام شد که در این راستا به دلیل کمبود اعتبارات فقط راههای بسیار خراب اصلاح شدند.
وی با اشاره به آغاز درزگیری و کارهای زودبازده و حفاظتی از مهر ماه سال جاری، اظهار کرد: تثبیت با سیمان ورودی میانه و تثبیت با آهک در محور هریس به مشکین شهر از اقدامات دیگر اداره راهداری و حمل و نقل جادهای استان بود.
علیزاده در خصوص ابنیههای فنی استان، گفت: ۱۸ هزار و ۱۵۳ پل در طول ۱۴ هزار کیلومتر راههای استان وجود دارد که برابر پنج درصد پلهای کشور است.
وی افزود: ۱۴ پروژه تعمیراتی پلهای بزرگ با ۱۰ میلیارد تومان هزینه از محل اعتبارات ملی، پیشرفت فیزیکی ۸۹ درصد دارد؛ همچنین ۱۷ دستگاه پل دیگر نیز با ۶ میلیارد تومان هزینه از محل اعتبارات استانی، پیشرفت فیزیکی ۷۲ درصد دارد.
وی با اشاره به کارگاه تولید علائم راهنمایی در پلیس راه تبریز مرند، بیان کرد: ۳۶ مورد تخریب در ساخت و سازهای غیر مجاز با پیمانکاری بسیج سازندگی انجام شد اما در خصوص جمع آوری دست فروشان کنار جاده و به خصوص اتوبان شهید کسایی و محور اهر اقدامات قابل قبول انجام نگرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانشرقی، بیان کرد: طرح راهداری محوری در پنج محور شریانی استان، در جهت ایمن سازی جاده، شانه سازی و تعمیر گاردیرل راه اندازی شده که ادامه خواهد داشت، در جلسه گذشته کمیسیون تعدادی از دوربین ثبت تخلفات جادهای مشکل داشتند که اکنون رفع شده و تا پایان ماه جاری، ۴۰ دستگاه دوریبن دیگر وارد سیستم هوشمند سازی ثبت تخلف میشود.
وی با اشاره به جابه جایی ۱۰ میلیون تن بار در هفت ماهه نخست سال در طول محورهای مواصلاتی استان، افزود: ۱۶۰ میلیون تردد و پنج میلیون مسافر ناوگان عمومی در محورهای مواصلاتی جا به جا شده است.