به گزارش خبرنگار عصر، امیر سرتیپ دوم ستاد عیسی میرزایی پیش از ظهر امروز در نشست خبری بمناسبت آغاز هفته گرامیداشت دفاع مقدس اظهار کرد: هشت سال دفاع نقدس از زرینترین دوران چهل ساله نظام جمهوری اسلامی است.
وی افزود: بهتعبیر کارشناسان نظامی جنگ تحمیلی یک دانشگاه بود و خروجی آن امنیت پایداریست که امروز شاهدیم و نمرات ممتاز آن شهدای عزیز است که امنیتمان را مدیون آنها هستیم.
فرمانده قرارگاه لشکر ۲۱ حمزه با اشاره به اینکه جنگ تحمیلی سختی و رنجهای زیادی برای کشور داشت، گفت: اما خوب جنگیدیم و جنگی نابرابر در بدترین شرایط سیاسی، اقتصادی و نظامی به ما تحمیل شد چراکه طرف حساب ما یک کشور نبود و بیش از چهل کشور دشمن ما را از طریق تجهیزات، اطلاعات و نیروی انسانی حمایت میکردند.
امیر میرزایی با بیان اینکه مردم ما تحت رهبری امام توانستند از آن برههی سرنوشتساز سربلند بیرون آیند، گفت: شهدا از یک قشر خاص نبودند بلکه از نوجوان ۱۲ساله تا پیرمرد ۸۰ ساله، از بیسواد و امّی تا بالاترین مدارج علمی، زن و مرد همگی حضور داشتند و ما امروز وامداران آن عزیزان هستیم.
وی ادامه داد: کشور ما امروز یک کشور مقتدر، با عزت، سربلند و امنترین کشور در ناامنترین منطقه جهان یعنی خاورمیانه است و علت امنیت کنونی کشورمان، جانفشانیهای دوران دفاع مقدس است.
میرزایی قدرت نظامی و تجهیزاتی ارتش پیش از انقلاب را مورد اشاره قرار داد و گفت: باوجود اینکه بهنوعی ایران ژاندارم منطقه تلقی میشد ولی وابستگی داشت اما پس از انقلاب بود که هشت سال جنگ تحمیلی را با زحمات و تلاش متخصصان داخلی پیش بردیم با اینکه حتی سیمخاردار به ما نمیدادند.
وی اضافه کرد: امروز در برابر هر تهدیدی با تواناییهای داخلی خودمان مقابله میکنیم و قادر به صادر تجهیزات نظامی نیز هستیم.
امیر میرزایی با اشاره به اینکه باید در حوزه پیشرفتهای موشکی از شهید طهرانیمقدم یاد کنیم، افزود: چراکه امروز با توان موشکیمان هر تهدیدی را در خارج از مرزهای کشور پاسخگو هستیم.
وی ادامه داد: ارتش در هر جایی که نیاز باشد با تمام تجهیزات وارد عمل شده و نباید از یاد برد که کشتی ولایت، کشتی نجات است؛ چندین سال است که مقام معظم رهبری شعارهایی با محوریت اقتصادی برمیگزینند، پس باید به این موضوع توجه ویژهای داشته باشیم.
میرزایی با اشاره به دستوری که جهت خروج و جابجایی پادگانها به خارج از شهرهای بزرگ صادر شده است، تصریح کرد: این امر در شهر تبریز نیز در حال اجراست و پادگانی در اطراف «مایان» در دست ساخت است که هماهنگیهای لازم با شهرداری تبریز نیز صورت گرفته و پادگانهای شماره یک و دو لشکر در خیابان ارتش تبریز تخلیه شدهاند که پادگانهای بعدی این مجموعه نیز در شرف تخلیه هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تمام امکانات ارتش متعلق به مردم است.