هنرمند تبریزی در قطعه هنرمندان آرام گرفت
هنرمند تبریزی در قطعه هنرمندان آرام گرفت

‘یعقوب خبیر’ معروف به خیری، هنرمند محبوب تبریزی امروز با حضور گسترده هنرمندان، فرهنگیان، همکاران وی و مردم هنر دوست با تشییع از محل مجتمع فرهنگی عبادی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در قطعه هنرمندان تبریز آرام گرفت.

عصر تبریز: ‘یعقوب خبیر’ معروف به خیری، هنرمند محبوب تبریزی امروز با حضور گسترده هنرمندان، فرهنگیان، همکاران وی و مردم هنر دوست با تشییع از محل مجتمع فرهنگی عبادی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در قطعه هنرمندان تبریز آرام گرفت.

فرماندار شهرستان تبریز در این آیین گفت: کارهای هنری خیری از ۲۰ سال گذشته در ذهن مردم است و با آنها آشنا هستند.

رحیم شهرتی فر اظهار کرد: درگذشت این هنرمند خوشنام تکان دهنده و زودهنگام بود که موجب تاثر شد.

معاون فرهنگی و هنری شهرداری تبریز نیز در این مراسم، گفت: زبان هنر موثرترین زبان برای انتقال مفاهیم و پیام است.

حجت الاسلام حمیدی اظهار کرد: خاطره هنرنمایی خیری نیز با زبان هنر برای همیشه ماندگار خواهد بود و در صفحات زرین فرهنگ و هنر آذربایجان شرقی ثبت می شود.

مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان شرقی نیز با تسلیت درگذشت این هنرمند به جامعه هنری استان به خصوص هنرمندان همکار وی در رسانه ملی، گفت: این هنرمند محبوب و محجوب همواره به فکر دردمندان و مظلومان بود.

محسن لطیفی افزود: خیری چهره دوست داشتنی مردم استان است که درگذشت وی موجب تاثر عمیق هنردوستان شد.

هاشم چاوشی (هاشم آقا) از هنرمندان محبوب و همکار هنرمند فقید نیز با بیان خاطراتی گفت: خبیر، دلی رئوف و مهربان داشت و به رغم قلب بزرگی که داشت همواره خود را از دیگران کوچکتر می شمرد.

ناصر هاشمی (فراموشی) از دیگر هنرمندان استان هم در این مراسم گفت: طناز حرفه ای، شخصیت فرهیخته و وفادار در دوستی از ویژگی هایی بود که وی را در بین مردم و همکاران خود ماندگار کرد.

خبیر که سال ها در صدا وسیمای مرکز آذربایجان شرقی فعالیت می کرد چهره ای مقبول و دوست داشتنی داشت.

سری برنامه های طنز نابغه در دهه ۶۰ از محبوبیت فراوانی برخوردار بود که هنوز در یادهای باقی مانده است.’داماد خجالتی’،’یاری قازاندی’،’حق ورمز’، ‘بللیدی بللی دئیر’ از نمایش های طنزی بود که وی خالق شخصیت های طنز آنها بود.

وی نقش های مختلفی را در صدا وسیما از جمله بازیگری، تهیه کنندگی و کارگردانی عهده دار بود.

آنچه که مرحوم خبیر را در ذهن مخاطبان ماندگار کرد نقش آفرینی های وی در نقش های طنز اجتماعی بود.

وی حدود ۵۰ سال سن داشت و تنها یک دختر از خود به یادگار گذاشت.

منبع: ایرنا