استاندار آذربایجان‌شرقی: به دنبال حذف رانت، باندبازی و جناح بازی هستیم
استاندار آذربایجان‌شرقی: به دنبال حذف رانت، باندبازی و جناح بازی هستیم

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه به دنبال حذف رانت، باندبازی و جناح بازی هستیم و در عملکرد خود این را نشان خواهیم داد، گفت: ما بنا نداریم در گذشته‌ بمانیم.

عصر تبریز: استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه به دنبال حذف رانت، باندبازی و جناح بازی هستیم و در عملکرد خود این را نشان خواهیم داد، گفت: ما بنا نداریم در گذشته‌ بمانیم.

اسماعیل جبارزاده عصر امروز در دیدار با تشکل‌های کارگری استان اظهار داشت: در استان آذربایجان‌شرقی دو جناح کارگر و کارفرما نداریم و همه در خدمت تولید، صنعت استان هستند و این صمیمیت و همدلی که بین جامعه کارگری و کارفرمایی ایجاد شده نعمتی است که جای شکر فراوان دارد و اگر امروز کمترین مشکلات کارگری و کارفرمایی مواجه هستیم در سایه همین محبت و همدلی است.

وی افزود: هر کارفرمای موفقی قطعا روزی یک کارگر موفق بوده است و مرحله به مرحله رشد کرده و حال به جایی رسیده که یک کارخانه بزرگ را در دست دارد و اگر مدیری بخواهد مشکلات کارگری را درک کند خودش باید از مجموعه کارگری برخاسته باشد.

جبارزاده در عین حال خاطرنشان کرد: فرهنگ کار از قدیم در آذربایجان جا افتاده است و همواره ما آذربایجانی‌ها بیکاری را معضلی می‌دانیم که باید آن را رفع کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی تصریح کرد: در ۱۶ سال دوران نمایندگی خودم نه به شکل شعاری بلکه در عمل در کنار کارگران بودیم و آشنا با مسائل کارگری بودیم و در هر سمتی برای رفع این مسائل همت گماشته‌ایم.

وی تاکید کرد: اعتقاد دارم نقد کارها، رفتار و عملکرد دولت مطلوب است اما باید انصاف را رعایت کرد که اگر چنین شود بسیاری از مسائل خود به خود حل می‌شود.

وی با بیان اینکه باید مقایسه کرد در طول این دولت چقدر مشکلات تورم، بیکاری و رکود و صنعت و تولید رفع شده است، افزود: می‌دانیم حقوق با هزینه‌های زندگی همخوانی ندارد و دریافتی ما با هزینه‌ها در تعادل نیست باید مقایسه کرد که نفت ۱۴۰ دلار در معاش مردم چقدر تاثیر داشت و حالا با درآمد ۲۰ دلاری وضعیت چگونه است؟

استاندار آذربایجان‌شرقی اذعان داشت: ما بنا نداریم در گذشته‌ها بمانیم ولی گذشته را آینه‌ای می‌دانیم تا اشتباهات را تکرار نکنیم.

جبارزاده با بیان اینکه اگر وزارت تعاون و رفاه بخواهد دستمزدها را به اندازه ۱۴ درصد اضافه کند اما ریشه مشکل حل نشود این افزایش تاثیری در زندگی کارگران و کارمندان نخواهد داشت، ابراز داشت: اگر ما به بندبند اقتصاد مقاومتی عمل کنیم قطعا دریافتی کارگر و کارفرما می‌تواند تامین هزینه‌های آنها را بکند.

وی با بیان اینکه اگر چرخ کارخانه‌ها بچرخد و تولید رونق داشته باشد، مطمئنا اولین کاری که می‌کند پرداخت حقوق کارگرانش است و اولین جایی که از رونق تولید متنعم می‌شود جامعه کارگری است، افزود: اگر ما می‌خواهیم در استان، صنعت و تولید رونق بگیرد همین تشکل‌های کارگری و کارفرمایی هستند که باید تصمیم بگیرند این هدف تحقق یابد.

استاندار آذربایجان‌شرقی یادآور شد: ما دو روز پیش برش سال ۹۵ برنامه تدبیر و توسعه استان را آماده کردیم و روز شنبه در ۱۱ اردیبهشت مقارن با روز کارگر برنامه‌های عملیاتی ما آغاز می‌شود.

جبارزاده بیان داشت: تا امروز بحث‌های سیاسی و رقابت‌های انتخاباتی مطرح بود و روز جمعه انتخابات تمام می‌شود و منتخبان مردم برای ما از هر جناحی عزیز خواهند بود و روز شنبه پرونده رقابت را خواهیم بست و به سمت رفاقت برای خدمت به مردم و راه‌اندازی واحدهای تولیدی خواهیم رفت.

وی متذکر شد: مشکلات ما به قدری زیاد است که همه جناح‌ها هم زیر یک چتر جمع شود باز نمی‌توانیم همه مشکلات را به طور کامل رفع کنیم حال چه رسد به اینکه بخواهیم به رفتارهای تفرقه انگیز هم دامن زنیم.

وی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری از ۱۲ درصد در سال ۹۱ به ۷٫۳ درصد در حال حاضر افزود: استناد ما مرکز آمار ایران خواهد بود و از رسانه‌ها تقاضا دارم از این مرکز جویا شوند که نرخ بیکاری استان در سال ۹۱ چقدر بوده و امروز در ۸ اردیبهشت سال ۹۵ چقدر است؟

استاندار آذربایجان‌شرقی یادآور شد: مصمم هستیم واحدهای بیمار را همانند یک پزشک معاینه کرده و یک نسخه درمان بنویسیم و این نسخه را عملیاتی کنیم و در آخر سال آمار دهیم که چقدر توانستیم مشکلات واحدهای بحرانی را حل کنیم.

جبارزاده اذعان داشت: بزرگ‌ترین سرمایه ما در بحث تحقق اقتصاد مقاومتی نیروی انسانی فعال است و ما به امکانات فیزیکی و مادی در مراحل بعد تکیه داریم و با حمایت همین نیروهای غیور آذری بهترین عملکرد را در تحقق راهبردهای اقتصاد مقاومتی خواهیم داشت.

وی با اشاره به وجود ۱۷ هزار بسیجی کارگر در استان خاطرنشان کرد: ما روی این رزمندگان عرصه تولید و اقتصاد استان حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.

وی توضیح داد: مصمم هستیم نسبت به واگذاری‌هایی که در استان انجام می‌شود نظارت داشته باشیم و بدانیم کارخانجات ما به چه کسانی واگذار می‌شود و تعدادی از واحدهایی را که در واگذاری‌ها به مشکل برخورده بودند باز گردانده‌ایم ولی تعدادی قابل بازگشت نیست و نیاز به زمان برای حل مشکلات دارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه یکی از واحدهای تولیدی را که یک هزار و ۷۰۰ کارگر داشت یکی از قضات مدیریت می‌کند، افزود: این اطمینان را می‌دهیم که دستگاه قضایی و همه قوا حمایت همه جانبه‌ای از تولید و صنعت استان دارند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ما به دنبال حذف رانت، باندبازی و جناح بازی هستیم و در عملکرد خود این را نشان خواهیم داد.