کاهش ازدواج و افزایش طلاق در آذربایجان‌‌شرقی
کاهش ازدواج و افزایش طلاق در آذربایجان‌‌شرقی
مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: برخی آمارها در استان تکان‌دهنده است که از آنها می‌توان به موضوع کاهش ازدواج و افزایش طلاق اشاره کرد که اصلا شایسته نام و جایگاه استان ما نیست.

به گزارش عصرتبریز، زهرا کوهی، مدیرکل امور بانوان و خانواده در استانداری آذربایجان‌شرقی امروز در سخنرانی پیش از خطبه نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز که با حضور پرشکوه نمازگزاران در مصلای اعظم امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: ‌خانواده کشتزار ارزش است؛ باید بدانیم کدام انگیزه‌ها منجر به تشکیل خانواده می‌شود.

وی با بیان اینکه ابتدا باید بدانیم زیست عفیفانه چیست، افزود: این زیست شامل همه زنان، مردان، جوانان و افراد سالخورده می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه زیست عفیفانه در موضوع یک خانواده پویا موظف به پیروی از شرایط آن است، گفت: زیست عفیفانه نوعی خودکنترلی درونی است.

وی در تشریح عوامل تشکیل خانواده، یادآور شد: کشش درونی در فطرت انسان، نیاز عاطفی و روحی از کشش و‌ ارزش بیشتری برخوردار است، کنترل تمایلات جنسی و سوق آن‌ به نظام همسری از جمله دلایل تشکیل خانواده است.

کوهی با بیان اینکه وقتی حریم خانواده و حدود الهی در یک خانواده درست تعریف نشود، قطعا باید منتظر مشکلات و عوارض شد، تصریح کرد: توجه به موضوع محرم و نامحرم، رابطه‌های غیرشرعی و غیره از جمله آسیب‌های جدی است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی، متذکر شد: برخی آمارها در استان تکان‌دهنده است که از آنها می‌توان به موضوع کاهش ازدواج و افزایش طلاق اشاره کرد که اصلا شایسته نام و جایگاه استان ما نیست.

وی با بیان اینکه چطور می‌توان خانواده‌ها را به زیست عفیفانه برد، گفت: آماده بسترهای لازم برای ازدواج جوانان در خانواده یکی از دلایل مهم برای سوق‌دهی جوانان به سمت تشکیل خانواده با بنیا زیست عفیفانه است.

کوهی بیان داشت: عدم داشتن سواد رسانه‌ای هم یکی از مهم‌ترین دلایل مشکلات در خانواده‌هاست.

وی با اشاره بر اینکه خدا را شکر که شیعه هستیم ولی گاها دچار سطحی‌نگری شده‌ایم، گفت: اگر می‌خواهیم در خانواده دچار زیست عفیفانه شویم باید در زمینه کنترل و مدیریت موضوعات عاطفی، جنسی، اخلاقی و غیره خانواده توجه جدی داشت.

کوهی با تاکید بر فرمایشات رسول اکر(ص) مبنی بر اینکه اولین نشانه زندگی موفق این است که اگر زندگی ما بر مبنای دین و نقشه دین پیش رود قطعا زندگی خوبی خواهیم داشت، ادامه داد: دومین نشانه خانواده موفق از منظر پیامبر اکرم(ص) احترام است، سومین ویژگی نیز میانه‌روی در اقتصاد است.

وی افزود: کنار آمدن با مشکلات مالی و عدم بزرگ کردن مشکلات کوچک و عدم تخریب زوجین و خانواده و شناخت عیوب و کمک در رفع آن از دیگر نشانه‌های یک خانواده موفق است.

کوهی خاطرنشان کرد: از خانواده‌ها می‌خواهیم توجه جدی به دختران خود داشته و با زبان عاطفی با آنها گفت‌وگو کنند.