به گزارش عصر تبریز، ابراهیم احمدی ظهر روز حمعه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در خصوص بحث مهارت، علم و فناوری، دانشگاه فنی حرفهای از سال ۱۳۴۴ پا به عرصه علم و دانش گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه در دنیا دو نوع دانشگاه وجود دارد، افزود: نوع اول دانشگاهها، در تولید علم و آموزش نقشآفرینی میکنند که در شهر تبریز، دانشگاههایی از جمله دانشگاه تبریز، علوم پزشکی و غیره در این عرصه فعالیت میکنند و در چاپ مقالات بینالمللی رتبههای بسیار عالی را در سطح دنیا به خود اختصاص دادهاند.
احمدی با تاکید بر اینکه نوع دیگر دانشگاهها از نوع تکنولوژی هستند، ادامه داد: این نوع دانشگاهها، بیشتر تولید فناوری، ایجاد مهارت و تربیت تکنسینهای مورد نیاز برای بازار را مورد هدف خود قرار دادهاند و رسالت دانشگاه فنی و حرفهای از این بابت بسیار مهم بنظر میرسد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان آذربایجانشرقی گفت: در شهر اولینها یعنی شهر تبریز که تمام نگاههای کشور، دنیا و حتی منطقه بر روی آن متمرکز شده است در حوزه علم و فناوری و مهارت، گردشگری و آثار باستانی نقش بسزایی داشتهایم و این شهر برای خود، افتخارآفرینیهایی را ضبط و ثبت کرده است.
وی ادامه داد: در قدیمیترین دانشگاه، یعنی دانشگاه فنی حرفهای، در حوزه مهارت، تربیت تکنسین و همچنین تامین نیروی مجرب و تکنسین مورد نیاز صنایع، تمام تلاش خود را بکار برده ایم تا با ایجاد نیروی انسانی مجرب و توانمند بتوانیم به اهداف عالی دانشگاه و وزارت علوم دست یابیم.
احمدی در خصوص المپیاد ورزشی که از اسفند ماه سال گذشته شروع شده است، عنوان کرد: پس از شیوع ویروس کووید ۱۹ علاوه بر رویآوری به تحصیل مجازی، حوزه ورزشی نیز مخدوم واقع شده و اردو های علمی، تیمی و مسابقات ورزشی تحت تاثیر قرار گرفت.
او در خصوص دانشگاه فنی و حرفهای عنوان کرد: دانشگاه فنی حرفهای، بالغ بر ۱۸۰ هزار دانشجو بعنوان یک دانشگاه بزرگ علمی در کشور مطرح است و ۳۱ واحد استانی و نزدیک به ۱۸۴ دانشکده در سطح کشور را داراست.
احمدی ادامه داد: آخرین مسابقات و المپیادهای ورزشی ما در سال ۱۳۹۷ بوده که بخش پسران در خود دانشگاه فنی و حرفه ای آذربایجانشرقی برگزار شده و میزبان دوم برای دختران، دانشگاه فنی و حرفهای استان زنجان بود.
وی تاکید کرد: بعد از دوران کرونا، اولین المپیادهای ورزشی برای دانشجویان در آذربایجانشرقی برای دختران و پسران یک رویداد بسیار بزرگی است که حمایت ویژه تمامی مسئولین، صاحبان صنایع و مدیران را مطالبه میکند.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان آذربایجانشرقی افزود: هدف اصلی از برگزاری این رویدادها ایجاد شور و نشاط، همگانی کردن ورزش، تیمسازی برای کارهای دیگر، ایجاد انگیزه و امید در بین دانشجویان و سلامت جسمی و روانی آنها میباشد.
احمدی خاطرنشان کرد: در بخش دوم اهداف، معرفی پتانسیلهای استان را مد نظر قرار داده ایم که نباید از این هدف بزرگ چشم پوشی کنیم.