به گزارش عصرتبریز، فرهاد فرهودی محمدزاده، صبح روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وعدههای سال گذشته خود، اظهار داشت: تمام تلاش خود را بکار بردهایم تا به قسمت عمده قولهایی که به مردم دادیم عمل نماییم. تلاشهای شبانهروزی ما در جهت تحقق قولهایمان به مردم قطعا منجر به بالندگی استان خواهد شد.
وی در خصوص برگزاری بزرگترین کاروان تجهیزات آموزشی کشور در استان گفت: تمامی تجهیزات بر مبنای سیاست معلم محور و دانشآموز محور تهیه شده و به نواحی و نقاط مختلف استان فرستاده میشود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجانشرقی با اشاره به یک برنامهریزی چهار ساله، تامین سختافزار فضاهای آموزشی را از جمله اهداف این برنامهریزی برشمرد و اظهار کرد: در این راستا سیاست معلم محور و دانشآموز محور را بکار گرفتهایم و سعی بر آن بود تا دانشآموزان و معلمان در تمامی سطوح، برخورداری کاملی را از امکانات اولیه داشته باشند و در این عرصه تلاش کردیم تا دید وسیع و ویژه نسبت به مناطق محروم در اولویت ما قرار گیرد.
وی ادامه داد: در این رژه کاروانی، ۱۵۶ کامیون اقلام شامل تجهیزلت کلاسیک و کمک آموزشی، با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان برای ارسال به تمام مناطق استان تهیه شده است.
فرهودی با بیان اینکه ما اعتقاد داریم مدارس دولتی همانند دانشگاههای دولتی باید توانمند باشند، گفت: تمام سیاست آموزش و پرورش بر این مبناست تا بتوانیم با سیاستهای کوتاهمدت تمام تلاش خود را بکار بگیریم تا مدارس دولتی را توانمند سازیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجانشرقی افزود: در این راستا علاوه بر تجهیزات و امکانات آموزشی که امروز ارسال شد، با برنامهریزی انجام شده از سال گذشته در قالب طرح شهید پناهی، مدارس مستقل بالای ۱٠ نفری نیز در استان ساماندهی شد.
وی خاطر نشان کرد: ۳۱۹ مدرسه کانکسی ساماندهی شده است که ۶۶ مورد از آن، مدرسه کانکسی مستقل بالای ۱۰ نفر است.
فرهودی ادامه داد: ما موفق شدیم تا در سال اول به تمام اهداف این طرح دست یابیم به گونهای که در طی سال جاری، تا ابتدای مهر ماه در استان، رکورد احداث پروژههای آموزشی را شکسته و ۱٠۵ پروژه آموزشی، شامل ۳۳۱ کلاس درسی را افتتاح و تحویل اداره کل آموزش و پرورش خواهیم داد تا دانشآموزان بهرهمندی کامل را داشته باشند.
مدیر کل نوسازی مدارس، با اشاره به اینکه برای احداث مدارس و افتتاح آنها از هفته دولت تا یکم مهر ماه ۱۴٠۲، ۳۵۵ میلیارد هزینه شده است، اظهار کرد: ۱٠۵ میلیارد از این رقم توسط خیرین به انجام رسیده و ۲۵٠ میلیارد دیگر از اعتبارات دولتی تامین شده است که این امر نشاندهنده این است که دولت عزم راسخی دارد تا فضاهای غیر مستحکم آموزشی را ساماندهی کرده و فضاهای امن با رویکرد عدالت آموزشی برای دانشآموزان احداث نماید.
وی ادامه داد: در یک سال اخیر برای ۱۱۶ مدرسه، سرویس های بهداشتی ساماندهی شده تا بتوان سرانه بهداشت آموزشی استانی را بهبود دهیم. همچنین در یک سال اخیر برای ۳۳۵ مدرسه، به مساحت ۲۱٠ متر مربع تعمیرات ایزوگام آسفالت انجام شده و محوطه ۱۳۲ مدرسه به مساحت ۲۵۰ هزار متر مربع آسفالت شده است.
فرهودی با بیان اینکه آموزش پرورش نهاد بزرگی است گفت: این وزارتخانه در هیچ جای دنیا نمیتواند به تنهایی عمل کند و به همین خاطر همه باید دست این نهاد را بگیرند که در آذربایجانشرقی سپاه پاسداران یار و یاور آموزش و پرورش است.
وی با تاکید بر اینکه یک اعتبار خاصی برای تجهیز هنرستان اختصاص داده شده است، ادامه داد: اعتبار تخصیص داده شده در این خصوص در طی سال جاری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان است اما از نظر ساخت هنرستان صنعت، از اتاق بازرگانی و وزارت صمت خواستاریم تا پای کار بیایند چراکه شروع عملیات وابسته به این است که آنها زمین این هنرستان را در اختیار ما بگذارند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجانشرقی با اشاره به دور اول سفر ریاستجهموری اظهار کرد: در دور اول سفر رئیسجمهور به استان، ۴۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای نیمهتمام خیرین مصوب شد که ۱۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ با مشارکت خیرین، ۵۰ میلیارد تومان دیگر از آن از اعتبارات استان و مابقی این مبلغ از اعتبارات ملی تخصیص یافته است.