رسانه ملی آماده است با همفکری دیگر اصحاب رسانه، موضوعات و سوژه های خبری را پیگیری و برای آنها گزارش تهیه کند. عصر تبریز: جمعی از مدیران خبرگزاری ها و خبرنگاران مطبوعات استان در نشست صمیمی با مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، راهکارهای هم افزایی رسانه ها را بررسی کردند. مدیر کل […]
رسانه ملی آماده است با همفکری دیگر اصحاب رسانه، موضوعات و سوژه های خبری را پیگیری و برای آنها گزارش تهیه کند.
عصر تبریز: جمعی از مدیران خبرگزاری ها و خبرنگاران مطبوعات استان در نشست صمیمی با مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، راهکارهای هم افزایی رسانه ها را بررسی کردند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی در این نشست گفت : رسانه ملی آمادگی کامل دارد دوشادوش مطبوعات و اصحاب رسانه برای رفع مشکلات فرهنگی و تبیین شاخصهای توسعه استان قدمهای موثر بردارد.
سید محسن لطیفی افزود : صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی رسالت ذاتی خود را مبتنی بر دین، اخلاق ، امید و آگاهی انجام می دهد و در این مسیر در کنار مطبوعات و خبرگزاری های استان حلقه وصل مردم با دولت است.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ، وی با اشاره به نقش نظارتی و هدایتگری رسانه ملی گفت : تبیین راه صحیح پیگیری مطالبات مردم ، انتقال مشکلات جامعه به مسئولان و بیان خدمات دولت به مردم ، مقابله با تبلیغات منفی و شایعه پراکنی دشمنان و هدایت افکار عمومی در بحرانها از رویکردهای مهم صدا و سیمای استان است.
لطیفی، هم افزایی و هم رویکردسازی رسانه ملی را با مطبوعات و خبرگزاری های استان در موضوع اقتصاد مقاومتی، تبریز ۲۰۱۸، دریاچه ارومیه، معرفی ظرفیتهای فرهنگی و اقتصادی و حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی از جمله طلاق، مواد مخدر و خطرات فضای مجازی ضروری دانست و خاطر نشان کرد: صدا و سیما همزمان با نقد سازنده و ایجاد آرامش روانی در جامعه به دنبال ریشه کنی معضلات فرهنگی و شناسایی نقصها و کمبودهاست.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی آگاهی بخشی به جامعه را وظیفه اصلی رسانه ها دانست و گفت : اصحاب رسانه باید برای اجرای این ماموریت مهم، بیش از گذشته به همفکری با یکدیگر نیاز دارند.
محسن لطیفی تصریح کرد : اگر اشتباه سهوی از سوی رسانه و یا روزنامه ای رخ داد، می توان از راه های منطقی و اصولی در این خصوص عمل کرد و رسانه ها می توانند مانع رفتارهای غیرمنطقی در جامعه شوند. معاون خبر صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: رسانه ملی آماده است با همفکری دیگر اصحاب رسانه، موضوعات و سوژه های خبری را پیگیری و برای آنها گزارش تهیه کند.
مهدی صادقی موحد افزود: در سه حوزه اقتصاد مقاومتی، تبریز ۲۰۱۸ و دریاچه ارومیه برنامه ریزی خوبی در حوزه خبر صورت گرفته و تاکنون ۹۰ سوژه در موضوع اقتصاد مقاومتی به خصوص اقتصاد پیشران مصوب شده است.
وی گفتمان سازی و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی را در جامعه از سیاست های مهم خبری صدا و سیمای مرکز استان اعلام کرد و گفت: امسال پرداخت به اقتصاد دانش بنیان از اولویتهای معاونت خبر است.
لزوم حمایت روزنامه ها و منابع خبری از همدیگر، ضرورت پشتیبانی و فرماندهی اصحاب رسانه استان از سوی صدا و سیما، پیگیری مطالبات مردم از دستگاههای دولتی در بستر رسانه ها، استفاده از ظرفیت اصحاب رسانه برای برگزاری بهتر مراسم تبریز۲۰۱۸، تقویت مالی خبرگزاری ها، گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه، توجه به هویت انقلابی و دینی استان در رسانه ها، ضرورت بالارفتن آستانه نقد پذیری مسئولان دولتی و توجه اصحاب رسانه به مناطق محروم استان و بیان مشکلات آنها از جمله مباحث مطرح شده مدیران خبرگزاری ها و مطبوعات استان ، در این نشست بود.