برای خرید تراکتور لطفا با ۱۷۸ میلیارد تومان سرمایه اولیه وارد شوید
برای خرید تراکتور لطفا با ۱۷۸ میلیارد تومان سرمایه اولیه وارد شوید
خصوصی سازی باشگاه تراکتورسازی وارد فاز متفاوت تری شده و قرار است فراخوان واگذاری این باشگاه از هفته آینده آغاز شود.

به گزارش خبرنگار عصر، پس از پایان لیگ هفدهم هواداران تراکتورسازی منتظر شنیدن خبرهای مهمی در مورد مالکیت باشگاه شان هستند.

هفته ها پیش از پایان لیگ برتر زمزمه ها در این مورد آغاز شد. نام های سرشناسی برای به دست گرفتن مالکیت باشگاه تراکتورسازی مطرح شدند که اینک هر یک بنا به دلایلی در انزوا به سر برده و اقدامی از سویشان انجام نمی گیرد. ناصر شفق که خود را مالک باشگاه تراکتورسازی می دانست چندی پیش بار دیگر اسنادی را رو کرد که به عقیده خودش مهر تاییدی بود بر ادعای مالکیت او بر باشگاه تراکتورسازی که از دو سال پیش اوج گرفته است.

در همان روزها نام محمدرضا زنوزی نیز به عنوان مالک احتمالی تراکتورسازی مطرح شد که این موضوع با اهدای یک هواپیما به باشگاه تراکتورسازی از سوی هواپیمایی آتا رنگ و بویی جدی تر به خود گرفت. اما با پایان لیگ برتر این جریانات به جای اینکه پررنگ تر شوند رو به کم رنگ تر شدن آوردند تا اینکه سرانجام مشخص شد برای واگذاری باشگاه تراکتورسازی به بخش خصوصی قرار است فراخوانی انجام شده و از طریق مزایده مالک احتمالی این باشگاه مشخص شود.

بر این اساس قرار است روز بیست و دوم اردیبهشت ماه اوراق مزایده جهت واگذاری باشگاه تراکتورسازی بین افرادی که تمایل به تملک این باشگاه دارند توزیع شود. البته واگذاری باشگاه تراکتورسازی طبق اخبار بدست آمده به شخص حقیقی صورت نخواهد گرفت و خصوصی سازی این باشگاه تنها در صورتی انجام خواهد گرفت که یک ارگان اقدام به خرید آن کند.

لطفا با ۱۷۸ میلیارد تومان سرمایه اولیه وارد شوید

برای آغاز کار تملک باشگاه تراکتورسازی یک سری موارد اولیه در نظر گرفته شده است. ارگانی که تمایل به خرید سهام باشگاه تراکتورسازی داشته باشد بایستی در قدم اول ۲۸ میلیارد تومان بابت بدهی های این باشگاه پرداخت کرده و این عدد را به صفر برساند. پس از پرداخت ۲۸ میلیارد، ۵۰ میلیارد نیز بابت خرید امتیاز لیگ برتری باشگاه تراکتورسازی بایستی پرداخت شود و زمانی که این مبالغ پرداخت شدند، مالک باشگاه تراکتورسازی برای آغاز کار خود می بایست سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیارد تومانی در حساب بانکی خود که همان حساب باشگاه تحت تملکش خواهد بود داشته باشد.

به این ترتیب برای ورود به وادی خصوصی سازی باشگاه تراکتورسازی ۱۷۸ میلیارد تومان سرمایه اولیه نیاز است و باید دید که پس از آغاز مزایده کدام ارگان ها تمایل به پرداخت این رقم برای بدست آوردن مالکیت پر هوادارترین باشگاه شهرستانی فوتبال کشور خواهند داشت؟

زنوزی و شفق از لیست مالکان تراکتور خط خوردند

ناصر شفق چندین بار در مقاطع مختلف با ارائه اسناد متعدد خود را به عنوان مالک رسمی باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد. این موضوع زمانی خود را بیشتر از همیشه نشان داد که مصطفی آجرلو، مدیرعامل وقت باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد که این باشگاه قصد دارد به بخش خصوصی واگذار شود.

پس از اعلام این موضوع از سوی آجرلو بود که شفق اعلام کرد باشگاه در مالکیت او بوده و نمی توان دو باره آن را به بخش خصوصی واگذار کرد. ماه گذشته ناصر شفق در یک نشست خبری حاضر شده و دوباره به ارائه اسنادی پرداخت که به عقیده خودش تایید کننده مالکیت به حق او در باشگاه تراکتورسازی بود. اما با توجه به شرایط موجود و اعلام روز بیست و دوم اردیبهشت ماه به عنوان تاریخ واگذاری برگه های فروش سهام باشگاه تراکتورسازی به بخش خصوصی باید پی به این موضوع برد که بحث مالکیت شفق در باشگاه تراکتورسازی منتفی شده است چرا که در صورت محرز شدن مالکیت شفق چنین مزایده ای شکل نمی گرفت.

از سویی دیگر طبق اخبار دریافتی از منابع آگاه بحث واگذاری باشگاه تراکتورسازی به محمدرضا زنوزی را نیز باید منتفی شده بدانیم. زمانی که بحث واگذاری باشگاه تراکتورسازی بار دیگر داغ شد، نام یک شخص جدید به صف مدعیان تملک این باشگاه پر هوادار اضافه شد. این شخص کسی نبود جز محمدرضا زنوزی، مالک فعلی دو باشگاه گسترش فولاد و ماشین سازی که قصد داشت تعداد تیم های تحت تملک خود در فوتبال تبریز را به عدد سه برساند.

این اتفاق زمانی جدی تر شد که هواپیمایی آتا یک فروند هواپیما در اختیار باشگاه تراکتورسازی گذاشت و این باشگاه اخرین سفر خود در لیگ هفدهم را با این هواپیما و به صورت اختصاصی انجام داد. اما در طی روزهای گذشته اخباری از سوی منابع آگاه نقل شده که حاکی از آن دارد که زنوزی نمی تواند مالکیت باشگاه تراکتورسازی را بر عهده بگیرد و بایستی حضور وی در راس مالکیت باشگاه تراکتورسازی را منتفی بدانیم. دلیل این موضوع مشکلات اقتصادی و بدهی های زنوزی اعلام شده است.

انتهای پیام/