بعد از انقلاب منابع بسیاری از نظر اقتصادی به دست آوردیم
بعد از انقلاب منابع بسیاری از نظر اقتصادی به دست آوردیم
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: قبل از انقلاب منابع بسیار محدودی داشتیم اما در حال حاضر این منابع از طریق ابزارهای علمی بسیار بیشتر شده است.

به گزارش عصرتبریز، علی جلیلی شیشوانی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی گفت: اگر بخواهم بعد سیاسی ۴۰ سال قبل را با زمان حال مقایسه کنم باید گفت که در حوزه سیاسی رشد قابل توجهی داشتیم یعنی این افکار سیاسی و شناخت سیاسی که پیدا کردیم تفاوت‌های بسیاری با زمان گذشته دارد. در حوزه اجتماعی و کارکردهای اجتماعی نیز بسیار پیشرفت کردیم به گونه‌ای که می‌توانیم روی سرمایه‌های اجتماعی نظرات خوبی داشته باشیم یعنی اعتماد سازی برای نوعدوستی و همدلی وجود دارد.

ملموسات ما از ناملموسات و انتزاعاتی که قائم بر ذهن و تفکر است تبعیت می‌کند بنابراین می‌توان گفت بعد از انقلاب رشد مذهبی نیز داشتیم.

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس افزود: در حوزه اجتماعی اطمینان بین روابط ها که بتواند ضریب همبستگی ارتباطات مردمی را مشخص کند کاملا مشهود است؛ از طرف دیگر حامیان مردم بیشتر شده مخصوصا از سوی دولت و به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران شاهد هستیم که حمایت‌های بسیار خوبی را در نظام داریم هم از حیث دولتی و هم از حیث شخصی و خصوصی می‌توانیم به خوبی متصور شویم.

منابع بسیاری از نظر اقتصادی بعد از انقلاب به دست آوردیم

وی با بیان اینکه از نظر اقتصادی منابع بسیاری بعد از انقلاب به دست آوردیم گفت: اگر به ۴۰ سال قبل برگردیم می‌بینیم منابعی که داشتیم بسیار محدود بود اما در حال حاضر این منابع از طریق ابزارهای علمی از جمله احداث دانشگاه‌ها و تولیدات علمی فراوان، بسیار بیشتر شده است.

وی تصریح کرد: اگر بی‌سوادی در نظریه‌ها و اعمال نباشد بهتر می‌توانیم از این منابع استفاده کرده و با توجه به خواسته‌ها و نیازهای نامحدود، موقعیت‌ها را شناسایی کنیم و توجه به چگونگی تخصیص به منابع و نیازهای نامحدود برای ما این را مشخص می‌کند که از نظر اقتصادی نیز رشد چشمگیری داشتیم.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس درباره پیشرفت‌های فرهنگی گفت: از لحاظ مذهبی می‌توان گفت که چیزهای ناملموسی که به عنوان انتزاعات در نظر می‌گیریم و یک نوع نیرو و انرژی خارق‌العاده‌ای که بر اساس همین انتزاعات و ناملموسات مدنظر قرار می‌دهیم، آنها را می‌توانیم قائم بر ذهن کنیم و به عنوان یک پدیده و یک موضوع ملموس در جریانات زندگی خود در نظر داشته باشیم، بنابراین از نظر مذهبی نیز رشد داشتیم چراکه ملموسات ما تبعیت می‌کند از ناملموسات و انتزاعاتی که قائم بر ذهن و تفکر است.

مردم به نشاط و سلامتی خود بعد از انقلاب بیشتر اهمیت می‌دهند

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس ادامه داد: قبل از انقلاب مردم نسبت به پرورش بدن و رسیدگی به سلامت خود کمتر اهمیت می‌دادند اما در حال حاضر می‌بینیم که به نشاط و سلامتی خود بیشتر بها می‌دهند و فکر می‌کنم راهکارهایی ایجاد شده که افراد حتی در سنین میانسالی، سالمندی و سالخوردگی از طریق ورزش و تربیت بدنی نسبت به ۴۰ سال گذشته شرایط بهتری را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ را کشاکش بین سنت‌ها و بدعت‌ها مشخص کنیم باید بگویم که در حوزه فضای سینمایی و فرهنگ و هنری کارهای خوبی انجام شده اما در مقایسه با رشدی که در دنیا اتفاق افتاده نیاز به همت و تلاش بیشتر است.

انتهای پیام/