به گزارش عصرتبریز، غلامرضا باقری امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: در سال روزانه ۱۱۰ هزار بشکه نفت خام معادل ۵.۵ میلیون تن محصول در شرکت پالایش تبریز تصفیه شده و به فرآوردهای نفتی که ۹۰ درصد آن فرآوردههای سوختی و ۱۰ درصد محصولات متنوع دیگر است، تبدیل میشود.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز گفت: پروژه تغییر کاربری واحد قدیمی «تبدیل کاتالیستی بنزین» به « ایزومریزاسیون نفتای سبک» در این شرکت با توکل به خدا، تکیه بر اندیشه پویا و تلاش بیوقفه کارکنان پالایشگاه تبریز با موفقیت انجام شد.
وی افزود: ظرفیت اسمی این پروژه ۱۰ هزار بشکه در روز است. و با راهاندازی آن تولید بنزین یورو ۵ در شرکت پالایش نفت تبریز به میزان ۳.۲ میلیون لیتر در روز فراهم گردید.
باقری با اشاره به اینکه سامانه پایش آنلاین این پالایشگاه در بهمن ماه سال گذشته بهرهبرداری شده و نتایج آنالیز خروجی دودکشها به ادارهکل محیط زیست استان آذربایجانشرقی به صورت بر خط ارسال میشود، اعلام کرد: طرح جامع پالایشگاه تبریز با رویکرد کاهش تولید نفت کوره و افزایش تولید محصولات با ارزش و روغن پایه گروه ۳ منطبق با استانداردهای زیست محیطی روز در برنامه کاری این شرکت است.
باقری، اعتبار مورد نیاز این طرح جامع را یک و نیم میلیارد دلار اعلام و اظهار امیدواری کرد: با حمایتهای استانی و ملی منابع مورد نیاز تامین و گام بلندی برای بهبود وضعیت اقتصادی و زیست محیطی منطقه برداشته شود.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز تصریح کرد: ۹۰ نفر از نخبگان کشور با اخذ مجوز برگزاری آزمون استخدامی و برگزاری آزمونهای کتبی، عملی و تخصصی و فنی موفق به جذب خدمت در این پالایشگاه شدند.
وی از تولید روزانه ۱۰۰ هزار لیتر سوخت هواپیما در پالایشگاه تبریز خبر داد و گفت: طرح بازیافت گازهای ارسالی به فلر با هدف کاهش انتشار گازهای گلخانهای و آلایندههای اتمفسری و طرح تصفیه گازوئیل با هدف تولید گازوئیل منطبق با استاندارد یورو ۵ از دیگر طرحهای زیست محیطی اجرا شده در پالایشگاه تبریز است.