به گزارش عصرتبریز، احمدعلیرضا بیگی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر سبک زندگی و پرهیز از اشرافیگری گفت: زندگی ما بر مبنای آموزههای دینی، روابط اجتماعی، کسب و کار، حاکمیت حلال و حرام و رعایت قوانین مربوط به آن است که متضمن سعادت و تعالی ما خواهد بود. اگر ثروتی در جایی انباشته شده، قطعا حق مظلومی پایمال شده و این به دوش دولت اسلامی است که بتواند با حاکمیت قواعد اسلامی بر مبنای فقه، جامعه را به گونهای مدیریت کند که مانع انباشت ثروت نامشروع شود.
اختلاف طبقاتی به دلیل فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی است
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، افزود: اگر امروز در جامعه شاهد مشکلاتی مثل اختلاف فاحش طبقاتی هستیم و رفتار انسانها متاثر از اموال بادآورده شده و مراودات اجتماعی از آن متاثر شده، به دلیل فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی است و نشان میدهد که دولتها به تکالیف خود عمل نکردند.
سفر بجنورد آغازگر بحث سبک زندگی اسلامی بود
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مقام معظم رهبری سبک زندگی را از گذشته مورد تاکید قرار دادند، تصریح کرد: سفر بجنورد آغاز بحثهای جدیدی درباره سبک زندگی اسلامی و سبک جدید بر مبنای تمدن اسلامی شد.
وی با تاکید بر اینکه پایبندترین افراد به تقیدات زندگی دینی و اسلامی باید مسئولان آن جامعه باشند، گفت: از جمله مشکلاتی که داریم این است که کسانی که باید الگوی جامعه اسلامی باشند، رعایت سبک زندگی بر مبنای تعالیم اسلام را نمیکنند به همین دلیل موضوعات بسیاری را در باورهای جوانان بوجود آورده است. سازو کارها و نرم افزارهایی که باید در مجلس بر مبنای قانون تعبیه شود و این سازو کارها متضمن شکلگیری سبک زندگی اسلامی است که در ابعاد مختلف مثل طراحی ساختمان و آیین نامهای که در یک ساختمان باید مورد رعایت قرار بگیرد تا نوع داد و ستدهایی که در بازار پول، بانکها و بیمه اتفاق میافتد، همگی باید رعایت شود.
هنوز تا کمال مطلوب فاصله داریم
علیرضابیگی اظهار داشت: برای آنچه که باید اتفاق بیفتد تا کمال مطلوب فاصله بسیاری داریم هر چند راه طولانی از سقوط رژیم ستمشاهی تاکنون طی کردیم اما انحرافاتی که در اداره کشور وجود داشته و دوری از آرمانهای انقلابی، باعث شده تا شرایط فعلی رقم بخورد.
باید احساس مسئولیت اجتماعی را در قبال یکدیگر توسعه دهیم
نماینده مردم تبریز در مجلس با بیان اینکه سبک زندگی در شرایط تحریم باید بر مبنای مراعات ضعیفترین طبقات جامعه شکل بگیرد، افزود: برای اینکه جامعه پشتیبان یکدیگر باشند و مصرف کردن و خرج کردن را رعایت کنند باید تلاش کرد. ما مشکلات بسیاری را به دلیل محدودیتهایی که از تحریمها ایجاد میشود در زندگی مردم ضعیف جامعه شاهد هستیم و تحریمها این وضعیت را تشدید میکند. باید نرمافزارها، سیاستگذاریها، آموزشها و آگاهسازیهایی صورت بگیرد که احساس مسئولیت اجتماعی در قبال یکدیگر را توسعه دهیم تا بتوانیم شرایط موجود در جامعه را مدیریت کنیم.