به گزارش عصرتبریز، حجتالاسلام سید مهدی قریشی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران ارومیه با اشاره به در پیشرو بودن ماه رمضان اظهار داشت: در ماه رمضان تمام مردم به خصوص کسبه و بازاریان به رعایت انصاف توجه داشته باشند و اقلام ضروری و ویژه ماه رمضان را با قیمتهای ارزان به فروش برسانند تا اقشار کم درآمد توان خرید این اقلام را داشته باشند.
وی با بیان اینکه ادارات دولتی از هزینه اضافی خودداری کنند و به جای هزینه برای افطار، این هزینه را در اختیار فقرا و قشر کم درآمد قرار دهند اظهار داشت: مراقبت کنیم تا حرمت ماه رمضان نه توسط خودمان و نه توسط دیگران شکسته نشود. معصیت و گناه عامل اصل از دست رفتن نعمات است.
وی، خطاب به مسئولان، خاطرنشان کرد: باید با روزه خواری و عوامل مرتبط با این موضوع برخورد شود. غذاخوریها و نانواییها باید به بحث حرمت رمضان دقت کنند. اینکه در جامعه به صورت آشکار با حرمت روزهداری مقابله شود این امر موجب غضب الهی خواهد بود. بر مسئولان واجب است که در برابر چنین اقداماتی برخورد جدی و کافی داشته باشند.
وی، رمضان را ماه نزول قرآن دانست و بیان داشت: باید در این ماه نسبت به جایگاه قرآن توجه ویژه داشته باشیم. مراسم جمعخوانی قرآن کریم طی این ماه جدی گرفته شود و با حضور در اجتماعات قرآنی نظر رحمت الهی را به خودمان جلب کنیم.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی، با اشاره به غیبت مسئولان در مراسم قرآنی ماه رمضان، گفت: مسئولان باید در این مراسم حضور یابند و در میان مردم برای جمعتوانی حاضر شوند. حضور مسئولان در مراسم دیگر و غیبت در جمعخوانی برای مردم قابل قبول نیست.
وی، اضافه کرد: مسئولان و بخصوص مدیران حتی اگر هرروز نتوانند در این مراسم حاضر شوند، حضور در حد توانشان باید انجام شود. بی تفاوتی و بی اهمیتی به جمعخوانی قرآن کریم از سوی مسئولان قابل پذیرش نیست.
امام جمعه ارومیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درگیری لفظی مسئولان استان افزود: انتظار ما در استان حل مشکلات با اتحاد است نه اینکه بداخلاقی در جلسه و رفتار نادرست در جلسات رسمی!
قریشی تاکید کرد: مسئولان باید الگو و سرمشق اخلاق اسلامی در جامعه باشند. در آداب اسلامی است که نباید هرگز مؤمن را متهم کنیم. اگر مسئولان واقعاً اعتقاد و ایمان به خلاف افراد دارند به مراجع قانونی مراجعه کنند.
امام جمعه ارومیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با هشدار نسبت به سعهصدر در بین مسئولان گفت: در سال انتخابات ترس از این داریم که امنیت اخلاقی جامعه برهم بخورد و باید در این زمینه توجه و دقت ویژه داشته باشند.
قریشی، با اشاره به ۱۲ اردیبهشت ماه و روز معلم، از مدیران آموزش و پرورش خواست تا نسبت به روشنگری در خصوص اقدامات خود در خصوص مقابله با اجرای سند ۲۰۳۰ اقدام رایانهای انجام دهند.
وی، ایجاد نشاط در مدارس و دانشگاهها را خواسته دیگر خود از مسئولان استانی عنوان کرد و بیان داشت: وضعیت دانشگاه فرهنگیان استان چندان مناسب نیست و باید استاندار و مدیران مربوطه به این قضیه ورود پیدا کنند.
امام جمعه ارومیه، افزود: البته نشاط و شادابی به معنای بیمبالاتی و انجام برنامههای نامناسب نیست بلکه باید بر مبنای آداب اسلامی این اقدام انجام شود.