وکلا نباید بدون گزینش علمی وارد بازار کار شوند
وکلا نباید بدون گزینش علمی وارد بازار کار شوند
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، ضمن تاکید بر ضرورت فرهنگسازی برای استفاده افراد از ظرفیت وکلا جهت مراجعه به محاکم قضایی تاکید کرد که وکلا نیز باید از علم کافی توام با مهارت برخوردار باشند تا باعث تضییع حقوق موکلان نشوند.

به گزارش عصرتبریز، روح الله حضرت پور با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی در جامعه برای استفاده افراد از وکلا به منظور مراجعه به محاکم قضایی جهت اقامه دعوا، گفت: به عنوان تحصیلکرده حقوق معتقدم که باید هر خانواده در ایران یک وکیل داشته باشد تا بتوانند با نتیجه مبتنی بر عدالت در محاکم قضایی مواجه شوند، چرا که بسیاری از مواردی که به نتیجه مطلوب نمی‌رسند ناشی از عدم آگاهی افراد نسبت به مراحل مختلف طرح دعوا و دفاع در محاکم قضایی است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس دهم شورای اسلامی، ادامه داد: البته وکلا نیز باید از علم کافی برخوردار باشند، نه اینکه بدون کسب مهارت در این زمینه تنها به دلیل برخورداری از مدرک دانشگاهی در این حوزه وارد بازار کار شوند، چرا که به طور قطع این اقدام باعث تضییع حقوق موکلان می‌شود.

وی تصریح کرد: این نکته را هم نباید فراموش کرد که افراد با هدف اشتغال در رشته حقوق تحصیل کرده‌اند و باید برای امرار معاش از مدرک خود بهره ببرند، ضمن اینکه نباید فعالیت در این حوزه هم تنها در انحصار تعداد محدودی از وکلا باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به طرح بررسی آزمون وکالت در مجلس، تاکید کرد: طرح افزایش ظرفیت پذیرش وکلا مخالفان و موافقانی دارد، چرا که دارای ابهاماتی است که باید رفع شود، بنابراین نیاز است قوه قضائیه، کانون وکلا و تعدادی از اساتید حقوق در این زمینه به یک راه حل برسند و ساز و کاری را طراحی کنند تا افراد برای ورود به عرصه وکالت جدا از دریافت مدرک دانشگاهی، تبحر لازم نیز داشته باشند.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ما در کنار حمایت از فارغ‌التحصیلان رشته حقوق نمی‌توانیم اجازه دهیم هر فردی تنها با برخورداری از مدرک لیسانس وارد این عرصه شود، چرا که این اقدام موجب تضییع حقوق افراد در محاکم قضایی شده و معضلاتی دیگری را در این حوزه رقم می‌زند.