به گزارش خبرنگار عصر، رسول کریمیان خسروشاهی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان موقعیت مهم و قابل توجه بخش خسروشاه و اینکه بزرگترین بخش استان بشمار میرود، اظهارکرد: حریم بخش خسروشاه از سردرود تا پایان محوطه پادگان شهید قاضی ادامه پیدا میکند و مهمترین پتانسیل خسروشاه، این است که نزدیک به تبریز بوده و جزئی از شهر تبریز به حساب میآید. ثانیا همجواری با جاده تبریز – آذرشهر که یک مسیر ترانزیتیست، به اهمیت آن افزوده چراکه بواسطه همین جاده، تعدادی شهرک صنعتی در اطراف خسروشاه تاسیس و سبب ایجاد موقعیت ممتاز برای خسروشاه شدهاند.
وی افزود: از آغاز قبول مسوولیتم در خسروشاه، رویکرد اصلی شهرداری بر پایهی شعار «احترام به حقوق شهروندان و تکریم ارباب رجوع» بنا نهاده شده است.
شهردار خسروشاه با ارائه گزارشی از امور و فعالیتهای انجامشده ظرف ۱۰ماه گذشته در خسروشاه، گفت: فاضلاب شهری بزرگترین معضل شهرهای کوچک است اما خوشبختانه با پیگیری شورای شهر، بخشدار و تعامل با دیگر مسوولان دست به هم داده و پروژه فاضلاب شهری خسروشاه در حال کار است که تاکنون نیز ۱۵ درصد پیشرفت داشته است.
وی ادامه داد: بنا به تکثر باغات در اطراف خسروشاه و همچنین افزایش جمعیت، یک ایستگاه آتشنشانی جوابگوی نیاز شهر نیست و در حال ساخت دومین ایستگاه آتشنشانی هستیم.
کریمیان با بیان اینکه آثار تاریخی و فرهنگ شهر تاریخی خسروشاه در حال فراموشی بود، توضیح داد: افتتاح موزه مردمشناسی در سال گذشته در راستای حفظ و معرفی تاریخ کهن خسروشاه انجام گرفت.
وی با بیان اینکه مجوز تاسیس یک مجتمع تجاری از استانداری گرفته شده، افزود: تملک این مجتمع در اختیار شهرداری بوده و بصورت استیجاری واگذار میشود و به تبع آن در بحث درآمد، کمک حال شهرداری خواهد بود.
به گفته وی، سالن چند منظورهای نیز در خسروشاه با زیربنای صد متر مربع و مشارکت خیرین احداث خواهد شد که نقشههای این پروژه تکمیل شده است.
شهردار خسروشاه با اشاره به اینکه خسروشاه در بحث «جیایاس» و ممیزی املاک شهر، جزء شهرهای پیشرو در استان است، تصریح کرد: طی ۱۰ ماه گذشته بدهیهای شهرداری به دارایی و بانکها پرداخت شده؛ حقوق و بدهیها به پرسنل نیر تسویه و صفر شده و امیدواریم خسروشاه به شهری بدل شود که حداقل در استان زبان زد خاصوعام باشد.
وی درخصوص سوالی مبنی بر برنامههای آتی شهرداری، گفت: ایجاد المان شهدای گمنام و همچنین ساخت تندیس حاج جلیل خسروشاهی در دستور کار قرار گرفته که طرح اولیه این مجسمه به تصویب رسیده است.
کریمیان در پاسخ به سوالی مبنی بر رویکرد شهرداری خسروشاه در ارتباط با درآمد پایدار شهری، بیان کرد: از طریق فرهنگسرا که شامل مجتمع رفاهی و سالن اجتماعات خواهد بود و با مشارکت خیربن بنا خواهد شد میتوان هم اشتغال و هم درآمد پایدار کسب کرد؛ همچنین با توجه به منابع موجود در اطراف شهر، در صدد تاسیس ماسهشویی و یک کشتارگاه صنعتی هستیم.
وی اضافه کرد: نمایشگاه صنایع دستی در اتوبان تبریز – آذرشهر با همکاری روستاییان بصورت دائمی برپا خواهد شد که آن هم در بحث درآمد پایدار تاثیرگذار است.
شهردار خسروشاه در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد بودجهی عمرانی شهرداری، توضیح داد: بودجهی سال جاری ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون است که حدود ۶۰ درصد آن بودجهی جاری و ۴۰ درصد باقیمانده مربوط به بودجهی عمرانی است.
وی مهمترین معضل گریبانگیر شهرداری را نیروهای مازاد برشمرد و اظهار داشت: بزرگترین مشکل شهرداری و یکی از دلایل افزایش بودجهی جاری، نیروهای مازاد شهرداری است چراکه نفرات مشغول در شهرداری از چارت استاندارد بیشتر است و در بحث تعدیل نیرو اولویتمان با بازنشستگان بوده که تاکنون پرونده بازنشستگی ۱۰ تن از کارمندان تکمیل شده است.
کریمیان در مورد همکاری با شورای اسلامی شهر خسروشاه، توضیح داد: پس از آغاز بکار پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، بنده اولین شهرداری بودم که در استان انتخاب شده و شروع بکار کردم و تاکنون نیز ارتباط تنگاتنگ و تعامل بسیار خوبی با شورا داریم.
شهردار تبریز با اشاره به طرح توسعه فضای سبز در خسروشاه، گفت: پارک بزرگ و توریست پذیر شیخ سلار جزء مهمترین فضاهای سبز شهر محسوب میشود. اراضی مجهوالالمالک و اراضی مربوط به مالکین خسروشاهی که خارج از کشور هستند بصورت امانی به فضای سبز تبدیل شده که در حال حاضر با توجه به جمعیت ۲۱۹۷۲ نفری خسروشاه، سرانه فضای سبز هر نفر حدود ۷ متر مربع است.
وی در پاسخ به این سوال که برنامه و رویکردهای فرهنگی شهرداری خسروشاه چیست؟ گفت: برای قدمگذاشتن در حوزه فرهنگی ابتدا باید زیرساختها فراهم شود چراکه در حال حاضر محلی برای برپایی اجتماعات فرهنگی نداریم و بنده با قاطعیت میتوانم بگویم که پس از پایان مسوولیتم احداث فرهنگسرایی که در دستور کار داریم بهترین عملکرد و در صدر کارنامهی من خواهد بود.
کریمیان در پاسخ به سوال خبرنگار عصر در مورد تملک اراضی فاز ۴ سهند توسط اسکو، تصریح کرد: این موضوع جدیداً مطرح و باعث نگرانی شهروندان شده اما باید گفت که به هیچ وجه تغییری در تقسیمات اراضی انجام نخواهد گرفت و از لحاظ قانونی چنین موردی امکانپذیر نیست؛ ۵۰ تا ۱۰۰هکتار فاز ۴ سهند متعلق به خسروشاه است و اگر بحث الحاق باشد که مسکوت مانده حتما این اراضی مربوط به خسروشاه است.
شهردار خسروشاه در پاسخ به دومین سوال خبرنگار عصر در خصوص شایعاتی مبنی بر احداث مصلی در محل پارک شیخ سلار، بیان کرد: کمبود یک مصلی شدیدا در خسروشاه احساس میشود و امام جمعه خسروشاه نیز پیگیر این قضیه است اما با توجه به مراجعات مردم میتوان اذعان داشت که خواست مردم این است که آنجا پارک بماند اما چون احداث مصلی امری ضروری است باید محلی مناسب برای آن در نظر گرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امام جمعه اصلا اجبار نکرده که حتما محل مصلی در پارک شیخ سلار باشد فلذا سعی ما بر حفظ بافت کنونی پارک است.
محمد مقصودی – رئیس شورای شهر خسروشاه نیز در این نشست با اشاره به تعامل موجود بین اعضای شورا و شهردار، گفت: اگر اختلاف سلیقه و نظر نباشد پیشرفتی نخواهد بود اما نهایتا بابد گفت که تمام پروژهها و امور مرتبط با شهرداری با همکار و حمایت شورای شهر صورت گرفته است؛ در کنار آن انتقادات و پیشنهادات شورا نیز همواره مورد توجه شخص شهردار بوده و خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۱۵ شهرستان در استان ظرفیتهای اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی دارند، تصریح کرد: خسروشاه یکی از این شهرهاست که هم از نظر کشاورزی و هم صنعتی از ظرفیتهای بالایی برخوردار است اما از نظر زیرساختهای رفاهی، اجتماعی و اقتصادی با توجه به موقعیت منطقه آنطور که شایسته است مورد توجه قرار نگرفته است.
مقصودی تصریح کرد: مقرر شده که برای تکمیل استخر سرپوشیده خسروشاه پس از هفت سال نیمهکاره ماندن، ۷ میلیارد اعتبار تخصیص یابد.
وی افزود: همچنین ساختمان بهداشت و سلامت در حال احداث است که بنا به گفتهی مسوولان ذیربط و نمایندگان استانی، قرار است تا آبان ماه به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/