به گزارش عصرتبریز، ضیاءالله اعزازی ملکی با اشاره به رشد ۶ درصدی جمعیت دانشآموزی نسبت به سال گذشته، گفت: آموزش و پرروش سالها دانشگاه فرهنگیان را به حاشیه برد و برخلاف قوانین بالادستی مبنی بر جذب نیرو در سیستم آموزشی و تربیتی صرفا این درگاه، این مهم رعایت نشد و اکنون که این وزارتخانه با کمبود شدید نیروی انسانی رو به رو است و سالانه تعداد کثیری از نیروهای آموزش و پرورش بازنشسته میشوند جذب از طریق این دانشگاه مجددا مطرح شده است.
آموزش و پرورش تنها با جذب نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان رستگار میشود
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آموزش و پرورش تنها با جذب نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان رستگار میشود، توضیح داد: تا سال ۱۴۰۰ علیرغم افزایش جمعیت دانشآموزی تعداد نیروی انسانی آموزش و پرورش کاهش مییابد لذا مواردی همچون برنامهریزی درخصوص چگونگی حفظ توازن نیروی انسانی و جمعیت دانشآموزی و جذب نیروی کاربلد و قابلاعتماد ضروری است به همین دلیل باید دانشگاه فرهنگیان را بیش از این تقویت کرد چراکه صرفا این دانشگاه میتواند چنین نیروهایی را برای آموزش و پرورش تربیت کند.
وی ادامه داد: اگرچه آموزش و پرورش حرکتهایی را برای جذب بیشتر نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان آغاز کرده اما ناچار است از طریق دیگر نیز جذب نیرو کند که این به معنای آسیب به سیستم آموزشی و تربیتی است.
ادغام کلاسها به دلیل کمبود معلم آسیبهای آموزشی و تربیتی به دنبال دارد
اعزازی ملکی همچنین با اشاره به اینکه اگر نیروی انسانی پراکنده در آموزش و پرورش ساماندهی نشوند کلاسهای درس، بدون معلم خواهند ماند، بیان کرد: اکنون آموزش و پرورش به دلیل کمبود معلم در برخی مناطق مجبور به ادغام کلاسها شده تا هیچ کلاسی بدون معلم نماند که این موضوع آسیبهای فراوانآموزشی و تربیتی به دنبال دارد.
تراکم بالای کلاسها تمرکز معلم و دانشآموز را کم میکند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: باید با برنامهها و طرحهای جانبی کیفیت آموزشی را تقویت کرد چراکه تراکم بالای کلاسها، تمرکز معلم و دانشآموز را کم میکند.
انتهای پیام/