افزایش بودجه حوزه گردشگری نشانه دیدگاه مثبت دولت به این حوزه است
افزایش بودجه حوزه گردشگری نشانه دیدگاه مثبت دولت به این حوزه است
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس افزایش یک و نیم درصدی بودجه حوزه گردشگری در لایحه ۹۸ را نشانه دیدگاه مثبت دولت به این حوزه دانست.

به گزارش عصرتبریز، معصومه آقاپور افزایش بودجه حوزه گردشگری در لایحه بودجه سال ۹۸ را قابل توجه دانست و گفت: خوشبختانه بودجه گردشگری نسبت به سال گذشته یک و نیم درصد افزایش یافته است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، دیدگاه مثبت دولت به حوزه گردشگری را عامل موثر افزایش چشمگیر بودجه این حوزه در لایحه ۹۸ دانست و افزود: گردشگری اقتصاد سوم جهان است و می طلبد ایران نیز با توجه به جاذبه های بالای گردشگری از این ظرفیت به بهترین نحو برای کاهش اتکا به درآمدهای نفتی و مقابله با تحریم ها استفاده کند.

وی با یادآوری اینکه بودجه پیش بینی شده تنها باید برای بهبود وضعیت گردشگری و رفع مشکلات سد راه این صنعت هزینه شود نه مسیرهای دیگر، ادامه داد: امروزه گردشگران خارجی و داخلی برای تامین آرامش خود به روستاها و شهرهای کوچک پناه می آورند بنابراین ضروری است به ظرفیت بوم گردی و اکوتوریسم طبیعی در شهرستان های کوچک برای درآمدزایی و ایجاد اشتغال پایدار توجه ویژه ای شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: نباید در این مسیر به گونه ای پیش رفت که بودجه صنعت گردشگری برای انجام و اجرای پروژه های بزرگ و آنهایی که نیاز به زمان طولانی برای تکمیل دارند هزینه شود بلکه در شرایط فعلی بحران اقتصادی باید برای اجرای پروژه های کوچک، سودآور و زودبازده گام برداشت.

آقاپورعلیشاهی توجه به زیرساخت هایی مانند بلیط چارتر را در بهبود وضعیت گردشگری موثر دانست و گفت: گرانی سفر نقش عمده ای در بی رغبتی گردشگران دارد توجه به ایجاد پتانسیل های پایه در بخش بوم گردی و همچنین طبیعت گردی به ویژه در شهرهای کوچک و روستاها در کانون توجه قرار گیرد.

وی افزود: جاذبه های گردشگری زیادی در مناطق مختلف کشور وجود دارد که اطلاعات مناسبی از آنها موجود نیست و به درستی به گردشگران معرفی نشده اند و این نشانه ضعف عملکرد مسئولان ذی ربط است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: متاسفانه زیرساخت ها برای جذب گردشگر در کشور به درستی فراهم نیست به گونه ای که حتی در برخی اماکن گردشگر پذیر هنوز مشکل سرویس بهداشتی حل نشده و در واقع در کشور به معضلی حل نشدنی تبدیل شده از این رو اگر به دنبال بهبود وضعیت گردشگری هستیم باید به تامین زیرساخت ها توجه داشته باشیم البته در برخی موارد موانع قانونی سد راه بهبود وضعیت گردشگری است که می طلبد این موانع قانونی برطرف شود.